Ødemarksbakken til AaFK: - Jeg vil alltid være Fugla-gutt

Kristoffer Ødemarksbakken (25) selges fra Lillestrøm til Aalesund. I dette intervjuet forteller Maura-gutten at han forlater Åråsen med blandede følelser, men at kjærligheten til LSK for alltid vil være sterk.

Annonse:

- Det blir en litt ny start for min del. Jeg har havnet litt i et spor der jeg ikke har fått ut det beste av meg selv, og ikke klart å bryte ut av det. Derfor synes jeg denne muligheten er fin for meg. Starte litt på nytt, sier Ødemarksbakken etter å ha signert en treårskontrakt med AaFK.

Han ble hentet fra Ull/Kisa før 2018-sesongen som en lokal og fremadstormende unggutt. For LSKs del har det vært en stor glede å ha kantspilleren i stallen.

Ødemarksbakken legger ikke skjul på at det gjør litt vondt å forlate LSK.

- Som romeriking er det ekstremt trist for min del å forlate Lillestrøm. Når man er fra Romerike, så er det å spille for Lillestrøm det kuleste man kan gjøre. Så jeg gjør dette med blandede følelser. Men fotballmessig tror jeg det er riktig for meg nå. Men jeg vil alltid følge Fugla, og jeg vil alltid være Fugla-gutt, sier 25-åringen fra Maura.

- Det er lett å huske de dårlige stundene når man tenker tilbake nå - som nedrykket og den dårlige starten på fjorårets sesong med skadeproblemer. Men jeg har mange gode minner. Som da jeg scoret i den første hjemmekampen min, og da jeg kjempet meg inn på laget igjen i høstsesongen i 2018. Og selvsagt matchvinnerscoringen mot Haugesund og 3-0-triumfen over Vålerenga. Det har vært en ære å få spille for Fugla. En guttedrøm. Jeg er veldig takknemlig for å ha fått muligheten, sier Kristoffer Ødemarksbakken.

Vi takker Kristoffer hjerteligst for samarbeidet, og ønsker go'gutten alt godt i fremtiden!

Annonse fra Eliteserien: