Ødemarksbakken sikret uavgjort: - Utrolig deilig

(Brann - Lillestrøm 1-1) 12 minutter før slutt kastet innbytter Kristoffer Ødemarksbakken fram beinet - og sendte ballen i mål. Dermed endte kampen i Bergen 1-1.

Annonse:

Seks minutter tidligere hadde Maura-gutten blitt bytter inn for Erik Brenden. Og nok en gang ble 22-åringen for en viktig snuoperasjon - akkurat som i hjemmekampen mot Stabæk.

- Det føles godt at vi klarte å få med oss ett poeng her. Utrolig deilig, sier Ødemarksbakken.

Han ekspederte ballen i mål etter at Frode Kippe viste voldsom luftkraft i duell med Branns Vito Wormgoor. Kapteinen headet frisparket inn i feltet - der Ødemarksbakken sendte ballen videre inn i nettet.

LSK åpnet best på Brann Stadion og var nær ved å ta ledelsen tidlig i kampen. Fredrik Krogstad var aller nærmest, men avslutningen gikk via en Brann-spiller og til corner.

Etter hvert kom hjemmelaget bedre med. Og etter 64 minutter sendte Taijo Teniste ballen i mål på et innlegg fra høyrekanten.

Men 14 minutter senere utlignet LSK. På overtid skjøt Fredrik Haugen i stolpen, men den dramatiske kampen i regnværet i Bergen endte 1-1. Dermed er LSK på 13. plass i den jevne bunnstriden med fem kamper igjen.

Se video-intervju med Kristoffer Ødemarksbakken her:


Trener Jörgen Lennartsson var også fornøyd etter kampen i Bergen:


Annonse fra Obos-ligaen: