Ødemarksbakken hyllet med drakt på Bjerke-besøk

Kristoffer Ødemarksbakken (23) rakk aldri å spille A-kamper for moderklubben Bjerke, men under tirsdagens fotballskole-besøk i hjembygda fikk han utdelt et varig minne av Mats Lien (t.v) og Markus Økern.

Annonse:

LSK-spilleren satte stor pris på drakta han fikk av de to Bjerke-spillerne da han besøkte TINE Fotballskole hjemme på Maura.

- Vi spurte Kristoffer om han kunne komme på fotballskolen vår, og han svarte umiddelbart ja, selv om han i utgangspunktet hadde fri i dag. Det ble et utrolig vellykket besøk. Mange barn syntes det var veldig stas at Ødemarksbakken kom hjem. Vi hadde en seanse på klubbhuset der han svarte på mange spørsmål, blant annet om hvor mye han har trent opp gjennom årene, kosthold og mye annet. I tillegg skrev han autografer til samtlige deltagere på fotballskolen, forteller en meget fornøyd Petter Ødemark i Bjerke IL.

Kristoffer Ødemarksbakken tråkket sine første fotballsko i Bjerke før han gikk videre til Nannestad, Ull/Kisa og så til LSK før 2018-sesongen.

- Det er veldig inspirerende for alle barna i Bjerke å se at det er mulig å gå hele veien, selv om du kommer fra en liten breddeklubb. Kristoffer fortalte selv at han ble inspirert av Torgeir Bjarmanns besøk på fotballskolen da han var liten gutt, sier Ødemark.

Samtidig ønsket 5. divisjonsklubben å gi LSK-spilleren et minne fra tiden sin som Bjerke-spiller.

- Han rakk jo aldri å spille for Bjerke på seniornivå i og med at han gikk til sammenslåingsklubben Nannestad FK - og deretter til Ull/Kisa. Det ble en hyggelig seanse der A-lagsspillerne Mats Lien og Markus Økern overrakte en drakt til Kristoffer.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Tromsø søndag 30. juni!

Også i LSK er det fotballskole denne uken, se video her:


Annonse fra Eliteserien: