Ødemarksbakken ble matchvinner mot Haugesund

Lillestrøm - Haugesund 1-0

Vi hadde en matchvinner i hver ende av banen, da Haugesund ble slått 1-0 på Åråsen i kveld. En Marko Maric i storform sørget for å holde buret rent, mens Kristoffer Ødemarksbakken satte inn sitt førte mål for sesongen.

Kampen startet slik som den forrige, med to lag som forsøkte å spille, men som ikke klarte å skape noe særlig. Thomas Lehne Olsen var nærmest for oss, da han skjøt et langskudd som keeper fomlet mellom bena. Han rakk imidlertid å kaste seg over ballen igjen før den trillet i mål.

I motsatt ende hadde Haugesund også noen sjanser, men Marko Maric storspilte og plukket alt som kom.

Etter en halvtime var Daniel Pedersen uheldig i en duell, og landet på skulderen. Den ble slått ut av ledd, og dansken måtte etterhvert kaste inn håndkledet. Han ble erstattet av Sheriff Sinyan.

Da dommeren blåste av første omgang stod det 0-0 på Åråsen.

Andre omgang var bare 7 minutter gammel, da Daniel Gustafsson ble spilt alene igjennom med keeper. Han forsøkte å sette ballen forbi keeper, men avsllutningen ble blokkert.

Midtveis i omgangen var det klart for nok et bytte. Aleksander Melgalvis fikk sin sesongdebut da han erstattet Daniel Gustafsson. Det skulle vise seg å være et smart bytte.

Allerede 5 minutter senere fosset Melgalvis mot Haugesund-målet på en kontring. En perfekt pasning til venstre spilte Kristoffer Ødemarksbakken fri i scoringsposisjon. I stedet for å fyre av med en gang, dro Ødemarksbakken av en mann og curlet ballen i det lengste hjørnet. Det stod 1-0 på Åråsen etter 76 minutter.

Bortelaget jaget utlikning, men klarte aldri å overliste Marko Maric. Han var høyt og lavt, og ble fortjent kåret til banens beste.

Dommeren blåste etterhvert av kampen, og vi sikret oss en arbeidsseier og 3 viktige poeng.