Bajram Ajeti mot Odd

Odd stakk av med poengene

Lillestrøm - Odd 0-1

Annonse:

Til tross for at vi hadde et spillemessig overtak i store deler av kampen, var det bortelaget som stakk av med poengene i kveldens kamp.

Kampen startet som forventet med mye kjemping på midtbanen. I første halvdel hadde bortelaget ballen mest, uten å produsere en eneste sjanse.

I motsatt ende hadde både Knudtzon og Ajeti halvsjanser, men ingen av avslutningene var gode nok.

LSK-kantene  satt stadig Odd-forsvaret på prøve, men inne i boksen manglet det siste lille.

Når dommere blåser av første omgang, står det fortsatt 0-0.

I andre omgang er det hjemmelaget som dominerer kampen. 10 minutter etter pause får Frode Kippe den hittil største sjansen i kampen. Et innlegg finner stopperen, som flikker ballen videre med hælen. Den går i stangen og spretter ut igjen.

Noen minutter sneere er det Ajeti som er nær. Simen Rafn tar med ballen til dødlinjen. Slår hardt inn mot Bajram Ajeti. Han styrer ballen, men treffer på utsiden av målet.

Så er det Tomas Malec sin tur. En dårlig klarerering av Odd-kepperen gir Malec muligheten til å skyte fra 8 meter. Dessverre går avslutningen utenfor.

Bare to minutter senere får Malec en ny mulighet. Denne gangen treffer han innenfor stengene, men Odd-keeperen rekker ned og blokkerer skuddet.

I stedet er det bortelaget som er effektive. Innbytter og eks. LSK-spiller Olivier Occean river seg løs fra markeringen sin på en corner. Han slenger ut en tå, og styrer ballen inn bak Arnold Origi. Det står 0-1 på Åråsen.

Etter scoringen fortsetter LSK å trykke på.

Etterhvert signaliserer Erling Knudtzon at han må bytte. Bonke Innocent kommer inn til sin første kamp for sesongen.

Vi rekker å få en stor sjanse til før dommeren blåser av. Bajram Ajeti slår et innlegg mot bakre stolpe. Der kommer Simen Rafn seilende. Avslutningen hans treffer nettveggen. "Hadde jeg hatt ett nummer større sko, så hadde den gått inn" sa Simen selv etter kampen.

Dommeren blåser av kampen, og Odd kan ta med seg alle poengene hjem til Skien. Igjen så spiller vi en bra kamp, men makter ikke å score på sjansene.

Takk til de 4527 som tok turen til Åråsen i dag.