OBOS ny partner: Tar plass på drakta – og gir tilbake til Fuglafamilien

Ikke bare blir OBOS en del av LSK-drakta for første gang: Samarbeidsavtalen inneholder en rekke elementer som kommer befolkningen i Lillestrøm og på Romerike til gode. Blant annet vil vi sammen arrangere «Åpen hall» i LSK-Hallen – der barn og ungdom kan trene og ha det gøy sammen med venner på lørdagskvelden, uten at det koster noe.

Annonse:

Sponsorsjef Rasmus Aarflot i OBOS og LSKs daglige leder Robert Lauritsen er begge glade for at partene har signert på den omfattende sponsoravtalen.

- Vi har veldig, veldig mange medlemmer på Romerike med nesten 50 000 totalt og over 13 000 i Lillestrøm. LSK er en sentral møteplass og en viktig aktør i lokalsamfunnet på Romerike, og vi ønsker å assosiere oss med alt det gode arbeidet Lillestrøm legger ned, sier Rasmus Aarflot.

I tillegg til at OBOS får synlighet på drakta til samtlige lag i LSK (inkludert Unified og Gatelaget) og på bortesvingen – som nå vil hete OBOS-tribunen – vil boligorganisasjonen også sørge for en rekke tiltak som vil skape glede i lokalsamfunnet.

TAKK! Vi takker OBOS og sponsorsjef Rasmus Aarflot for samarbeidet. Foto: Markus Gerardo
TAKK! Vi takker OBOS og sponsorsjef Rasmus Aarflot for samarbeidet. Foto: Markus Gerardo

- Veldig mye av det vi gjør er rettet mot barn og ungdom, og vi er opptatt av å skape møteplasser gjennom å bygge gode aktiviteter og fritidstilbud. Vi skal være avsender av gode oppvekstaktiviteter som fotballskole, cup og ikke minst «Åpen hall» hver lørdag på kveldstid i LSK-Hallen. Det er bare å glede seg for alle som liker å spille fotball, sier Aarflot.

Dessuten vil vi innføre «OBOS-billetten» til samtlige OBOS-medlemmer: 50 kroner for barn og 100 kroner for voksne er prisen på et antall opp mot 500 billetter på hver hjemmekamp på Åråsen. Med andre ord: Det lønner seg å være OBOS-medlem!

- Det er ekstremt viktig for oss å ha med store nasjonale aktører som OBOS. Vi setter stor pris på at de endelig er med. Vi har hatt en god dialog over lengre tid, men jeg skal innrømme at det har blitt litt masing fra min side, sier Robert Lauritsen med et smil.

Her kan du sjekke ut OBOS-prosjektet Kvarteret i Lillestrøm!

- Vi føler at dette er en god match. Vi har mange medlemmer i Lillestrøm og på Romerike, og masse bolig-aktivitet i området med blant annet Kvarteret her i Lillestrøm. Ja, vi skal selge boliger, men det handler om mye mer enn det for OBOS. Vi skal gi verdi tilbake til samfunnet og skape liv mellom husene. Derfor går inntil ti prosent av overskuddet hvert år tilbake til samfunnsnyttige formål. Mangfold og like muligheter er viktig for OBOS, og vi er opptatt av at barn og unge har gode oppvekst-vilkår, sier Rasmus Aarflot.

I tida som kommer vil vi komme med mer informasjon rundt både «Åpen hall»-prosjektet, fotballskolen i juni og andre gode formål som vi skal arrangere med OBOS.

Se video-intervju med Rasmus Aarflot og Robert Lauritsen:


Annonse fra Eliteserien: