Fotballskolen Lehne

OBOS Fotballskole er tilbake - meld deg på nå!

Etter en lang og hard vinter nærmer vi oss endelig sommeren igjen og da er som vanlig OBOS Fotballskole tilbake. I år kan jenter og gutter født mellom 2012 og 2018 delta, og det passer for alle uansett hvilket nivå man er på.

Annonse:

OBOS Fotballskole arrangeres i 2024 i uke 26, fra mandag 24. juni til fredag 28. juni. Del to av sommerens vakreste eventyr foregår i uke 33 (12. august - 16. august). Det hele skjer utendørs på Lillestrøm stadion fra klokka 10.00 til 15.00 mandag til fredag.

Her kan du melde deg på OBOS Fotballskole!

Se video fra fjorårets fotballskole:

Et eksakt program og annen relevant informasjon vil bli sendt på mail en uke i forkant av fotballskolens start. Målet er å gi hvert enkelt individ en god og morsom opplevelse av mestring og utvikling sammen med oss i LSK.

* Alle må ha med fotballsko, leggskinn, drikkeflaske og klær etter vær. Det kan og lønne seg og ta med ekstra matpakke da dagene kan bli lange.

Opplegget starter fra 10.00 og varer til 15.00.

Årets fotballskole vil være en god miks av teknikktrening, fotballteori og ren fotballglede. Dette er med på å skape et mer variert program som kan treffe enda flere. Noen fokusområder vil være:

- Individuell teknikk.

- Tekniske konkurranser

- Fotballteori

- Fotballglede

- Lek og moro

Priser:

kr 1.800,- (inkl. gebyr) pr. uke.

Det gis 30% rabatt på påmelding av søsken numer 2, og 50% rabatt på søsken nummer 3.

OBOS-Rabatten: Er du OBOS-medlem kan du benytte deg av rabattkoden obosmedlem2024 og få 10% rabatt på ordren. Merk at det blir gjort en medlemssjekk i etterkant for å sjekke om du faktisk er OBOS-medlem.

Er du ikke OBOS-Medlem. Meld deg inn her! 

*Valgfri tilleggsmulighet: Levering fra kl 0830 og henting senest kl. 1600 kr 269,- (inkl. gebyr) ekstra pr deltaker pr uke. (standard levering uten ekstra betaling er fra 09:30 og henting til 15:15)

Deltakeravgiften inkluderer: Fem dager med fotball, LSK T-skjorte, LSK-ball, drikkeflaske, Lunsj, frukt, pølsefest og en spesiell invitasjon til en Eliteseriekamp på Åråsen.

Og A-laget kommer selvfølgelig innom fotballskolen! 

Her kan man melde seg på!

Se Nicolai ha full oversikt over LSK-heltene:

Annonse fra Eliteserien: