Nyttårshilsen fra Eirik Bakke og Marius Bøe

Eirik Bakke og Marius Bøe har sendt oss en nyttårshilsen der de ønsker å takke supporterne og alle som er glade i LSK for godt samarbeid. Vi takker på vår side Eirik og Marius for strålende innsats - og ønsker begge alt godt i fremtiden.

Annonse:

Hei alle kanarifans!

Har lyst å takke kanarifansen for støtten me har fått i haust og korleis de har tatt meg i mot frå første spark i Drammen. Har spelt i mot Lillestrøm på Åråsen i viktige kampar før, men å få lede Lillestrøm foran eit fullsatt Åråsen var èin stor opplevelse.

Me vann dei «viktigaste kampane» visst èin kan sei det på den måten. Eg forstod fort kor viktig kampen mot Vålerenga var på mange måter.

Herleg å få oppleve eit slikt derby i Norge og føle på trøkket det var i byen i veka opp mot kampen, intensiteten som var på kampdag på Åråsen, det føltes som eg var tilbake på dei beste kveldane på Elland Road i Leeds. 

Så må eg få sei at lufta gjekk litt ut av mange etter den kampen,  me følte at folk var litt fornøygde og ikkje minst slitne mentalt etter alt som hadde skjedd, men me kjempa til oss èin 6. plass til slutt og det skal dere ha stor del av æra for. 

Har gleda oss kvar dag til å gå på jobb og er stolt over å fått vore èin del av fuglafamilien.

Lykke til med neste sesong, støtten dere gir til laget er fantastisk.

Me møtast nok igjen èin dag.

Takk for oss og godt nyttår til alle som er glade i LSK.

Vennleg helsing

Eirik Bakke og Marius Bøe

Annonse fra Eliteserien: