Nytt tilskudd i støtteapparatet: Mette Rosseland ansettes som personlig utvikler

Mette Rosseland har jobbet tett med Ronny Deila de siste 10 årene, og var blant annet med på Strømsgodsets opptur i 2012. Nå er hun deltidsansatt som personlig utvikler i Lillestrøm Sportsklubb.

Annonse:

- Jeg startet å jobbe med fotball i 2010 i Strømsgodset. Fikk lov til å være med på den reisen frem til 2017. Jeg var også med Ronny Deila til Celtic, og fikk lov til å erfare ganske mye der, og avslutta med et par år i Vålerenga, før jeg får lov til å være med her, sier Rosseland.

- I riktig klubb, bryter Mesfin inn med et stort smil.

Sportssjef Simon Mesfin har i lang tid hatt et stort ønske om å få inn noen som kan jobbe med det mentale i spillergruppa. Noe han endelig har fått på plass.

- Jeg er veldig fornøyd med det. Begynte å prate med Mette i januar/februar, så slo corona inn. Dere kjenner jo til det, at jeg har mast om at å jobbe med det mentale er like viktig som å jobbe med det tekniske, taktiske og det fysiske. Vi har snakket om det mye, nå må vi aggere og gjøre noe med det. Derfor kom vi til en avtale med Mette. Vi føler at vi har funnet den rette personen til å ta den jobben i LSK. Vi gjør dette fordi vi ønsker å utvikle våre spillere, men også vår klubb, sier sportssjefen.

I sin egen bedrift jobber hun med personlig utvikling, coaching og tankefeltterabi. Slik forklarer Rosseland hva hun skal jobbe i LSK. 

- Det handler om å utvikle mennesker. Enten trenere eller spillere. Først må jeg bli kjent med hver og en. Så må jeg finne ut hva de ønsker å jobbe med, og hva jeg kan bidra med for at hver enkelt skal bli bedre, og laget selvsagt.

Fredag møtte hun spiller- og trenergruppa for første gang, intrykket av laget er veldig bra.

- Det er veldig hyggelige mennesker, noe jeg opplever at fotballspillere stort sett er. Jeg har snakket litt med Geir og Petter. Fått vite litt hva de står for. Det er viktig at vi har samme holdninger og verdier.

Se hele intervjuet med Simon og Mette her:


Annonse fra Eliteserien: