Nykommerne strålte etter årets første fellesøkt

Sander Moen Foss (bildet), Erling Knudtzon og Stefan Hagerup var glade for å komme i gang med sesongoppkjøringen sammen med nye lagkamerater.

Annonse:

- Det var gøy. Jeg har ventet lenge nå, så det var deilig å komme i gang. Det er et steg opp for meg. Det var høy intensitet selv om det var første økt, så det var bra, sier den tidligere Sandefjord-kapteinen Sander Moen Foss.

- Det er lenge siden jeg har spilt fotball nå, så det var godt å komme i gang igjen, sier den tidligere Ull/Kisa-keeperen Stefan Hagerup.

For Erling Knudtzons del ble det også et gjensyn med gamle kjente som Thomas Lehne Olsen, Ruben Gabrielsen og toppspillerutvikler Frode Kippe. Og ikke minst: Veteranen likte veldig godt det som ble presentert av det nye trenerteamet.

- Jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk av trenerteamet. De hadde en liten presentasjon om hvordan de tenker, og planen virker klar og tydelig. Det er veldig bra at vi kan få en tydelig identitet for at vi kan nå våre mål. Dette tror jeg blir veldig bra, sier Knudtzon.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Se video-intervju med Erling Knudtzon:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 08.01.2024
Skrevet av: Morten Stokstad, Andreas Aalling (video) og Emil Saglien Ruud (foto)