Nykommerne scoret - LSK utklasset Strømmen

(Strømmen - Lillestrøm 1-4) Espen Garnås ble gratulert av Marius Amundsen etter at han headet inn sitt første LSK-mål i utklassingen av Strømmen. Med fire seire på rad - og ti seriekamper uten tap - er Lillestrøm inne i en bunnsolid periode.

LSK styrte banespillet i første omgang mot Strømmen, men det var først like før pause det ble mål - og drama:

Etter 39 minutter fikk Lillestrøm straffespark, og Strømmens Morten Renå Olsen direkte rødt kort etter en hands. Utvisningen virket streng, men Fredrik Krogstad satte i hvert fall ballen sikkert i mål fra 11-meteren.

Med ti spillere i over en omgang ble det naturlig nok tungt for Strømmen.

Tre minutter etter sidebyttet doblet LSK ledelsen. Et hjørnespark fra Kaan Kairinen endte med et slags skuddforsøk fra Simen Rafn - som i stedet viste seg å være en strålende pasning på hodet til Espen Garnås. Midtstopperen headet enkelt inn sitt første mål for LSK.

Innbytter og debutant Tobias Svendsen hadde bare vært på banen i ti minutter da han økte ledelsen etter en tversoverpasning fra Fredrik Krogstad - som ble enda bedre av at Thomas Lehne Olsen lot den passere. Nykommeren bredsidet sikkert ballen i mål.

Ti minutter før slutt headet Thomas Lehne Olsen inn LSKs fjerde mål på et strålende innlegg fra Lars Ranger.

Strømmens Magnus Tvedte reduserte til 1-4 med et bra hodestøt i siste minutt av ordinær spilletid. Før det hadde tidligere LSK-spiller Lasse Nordås vært nærmest scoring for vertene med en avlsutning i stanga midtveis i andre omgang.

Kampens kanskje aller største sjanse fikk Fredrik Krogstad etter strålende forarbeid av Tobias Svendsen og Thomas Lehne Olsen. Men Krogstad satte ballen utenfor det åpne målet fra fire-fem meter.

Uansett - en meget solid fredagskveld av Geir Bakkes mannskap. Med fire seire på rad og ti kamper uten tap er LSK for fullt med i toppen.

Vi kommer med flere reaksjoner utover kvelden!