Ny proffkontrakt for El Schaddai Furaha (17)

Etter overgangen fra Vålerenga i fjor har El Schaddai Furaha (17) tatt store steg, og nå belønnes han med en ny proffkontrakt som gjør at han blir et fullverdig medlem av A-lagstroppen.

Annonse:

- Det er veldig gøy at klubben har tillit til meg. Jeg føler at utviklingen min har vært ganske bra siden jeg kom hit, og prøver bare å gjøre mitt beste hele tiden, så håper jeg på enda flere sjanser fremover, sier den fremadstormende spissen som bare blir kalt «Elscha».

Les også: Talentpraten: Elscha trives bedre i LSK enn i VIF

I fjor høst fikk han sin Eliteserie-debut få dager etter at han fylte 17 år, og Mesfin er klar på den lovende unggutten fortjener en ny og forbedret treårskontrakt.

- Han får som fortjent. Han har vært med fast på A-laget som hospitant siden januar, og har vist god utvikling. Derfor ønsker vi å belønne Elscha med en fullverdig A-lagskontrakt. Det betyr at han nå er tatt opp som et fast medlem av A-troppen. Det er fortjent med tanke på den utviklingen han har hatt gjennom vinteren og våren her, sier sportssjef Simon Mesfin.

Den nye avtalen gjelder fram til sommeren 2027.

- Han skrev akademikontrakt gjeldende fra 1. januar i år. Når han er under 18 år kan vi maks signere treårskontrakt, og da kan vi ikke skrive noe lengre kontrakt enn fram til sommeren 2027. Men det er viktig å belønne unge spillere som tar seg. Den belønningen har han fått nå, og han går fra en deltidskontrakt til en fulltidskontrakt, sier Mesfin.

Vi gratulerer Elscha med ny avtale - og gleder oss til å følge den videre utviklingen hans i LSK!

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 19.06.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Emil Saglien Ruud (foto)