Ny formasjon, årsbeste og herlig Åråsen-kveld!

(Lillestrøm - Haugesund 2-1) Med 600 tilskuere på tribunen leverte LSK årsbeste i det som ble en herlig fotballkveld på Åråsen - i en splitter ny formasjon.

- Jeg kan aldri huske at LSK har spilt med tre midtstoppere fra start før, sa Frode Kippe i intervjuet på VIP'en før avspark.

Geir Bakke og Petter Myhre sendte nemlig ut Lillestrøm i en 3-4-3-formasjon mot Haugesund. Og det fungerte veldig bra!

LSK styrte kampen i nesten samtlige 90 minutter, skapte mange sjanser - og burde ha vunnet mer enn 2-1.

Men det var Haugesund som tok ledelsen... Sondre Liseth utnyttet en glipp i LSK-forsvaret og satte ballen i mål alene med Mads Hedenstad Christiansen etter 22 minutter.

To minutter senere utlignet LSK da Thomas Lehne Olsen headet via en Haugesund-spiller og i mål. Like før pause sendte kapteinen Lillestrøm i ledelsen på straffespark etter at Lars Ranger hadde blitt felt.

Kun 17-18 sekunder etter sidebyttet fikk LSK nok et straffespark da Thomas Lehne Olsen ble felt. Kaan Kairinen fikk sjansen fra 11-meteren, men Haugesund-keeperen reddet finnens forsøk.

LSK skapte en rekke sjanser utover i omgangen, og det er ganske utrolig at ikke flere gikk i mål.

Etter 79 minutter startet Alioune Ndor det som endte med tumulter ute på Åråsen-gresset. Haugesund-innbytteren ble belønnet med rødt kort, og vant ikke noen flere venner med sin tullebukk-oppførsel på vei ut.

Noen flere mål ble det ikke. LSK vant fullt fortjent over Haugesund.