Ny dokumentarserie: «Vi er Fugla» kommer i romjula

Vår egenproduserte dokumentarserie om sesongen 2020 er like rundt hjørnet. Serien består av seks episoder. Alle episodene vil bli publisert i romjula på LSKs flater.

Annonse:

Lillestrøm Sportsklubb rykket heldigvis opp igjen på første forsøk til Eliteserien. LSKs eget kamerateam har fulgt hverdagen tett gjennom en utfordrende og spennende sesong, og resultatet kan du se i romjula. 25. desember klokka 12.00 slippes første episode av dokumentarserien «Vi er Fugla». Deretter følger fem episoder i dagene etter.

Dette har vært medielærling Emil Saglien Ruuds store prosjekt de siste månedene, og vi gleder oss stort til å følge serien.

- Det har vært en innholdsrik sesong der mye har stått på spill med både opp- og nedturer. Og heldigvis med en lykkelig slutt. Et ganske perfekt år å lage en dokumentarserie på, forteller produsent Emil Saglien Ruud.

Abonner på LSKs YouTube-kanal her.

LSKTV har i løpet av 2020-sesongen fulgt spillergruppa og trenerteamet tett. Både gjennom sesongforberedelsene, coronautbruddet og det meget hektiske seriespillet som ble gjennomført på i overkant av fem måneder.

- Jeg har ikke lagt veldig mye vekt på nedrykket, selv om de fleste nok vil knipe øya litt igjen det første minuttet av premieren. Serien skal ikke bygge klubben ned, den skal bygge klubben opp - men ikke på overdrevent vis heller. Den skal være ærlig, røper 19-åringen.

Serien vil bli publisert på lsk.no, YouTube og Facebook hver dag i romjula klokka 12.00. Totalt seks episoder på mellom 15 og 22 minutter hver. Episode nummer seks - som tar oss med på reisen gjennom opprykksuka - vil vare litt lenger. Teaser til serien ligger nederst i saken.

- Hvis jeg skulle beskrevet serien litt i stil ville jeg sagt at det er en «All or Nothing»-inspirert versjon av «Sunderland Til' I Die». Vi er kanskje ikke like mye i kulissene som i Tottenham-produksjonen «All or Nothing», men vi har historiene, øyeblikkene og et unikt innblikk, sier Emil Saglien Ruud.

Her kan du kjøpe sesongkort for 2021!

LSKs medielærling har sammen med Magnus Rebbestad - som jobbet fulltid på frivillig basis for klubben i rundt syv måneder - samarbeidet tett om prosjektet. 

- Jeg har sett opp til og digget serier som «Alle Gutta», «Sunderland Til' I Die», og nå senest «All or Nothing». Siden min start i Lillestrøm Sportsklubb har jeg hatt lyst til å gjøre noe i samme duren. Magnus og jeg satt på kontoret og tenkte litt på hvor mye materiale vi faktisk sitter på, og dermed kastet vi oss rundt. Han har vært en viktig bidragsyter, forteller Saglien Ruud, og legger til:

- Jeg har lagt min sjel i dette prosjektet, og håper det faller i smak hos folk. Kall det gjerne en julegave til alle LSK-supportere, sier Emil Saglien Ruud.

Her kan du få en smakebit på hva som venter:


Annonse fra Eliteserien: