Normann er «Årets ildsjel»

Normann Christiansen har vært i full sving på Åråsen siden før The Beatles slo gjennom. 83-åringen har nå fått hedersprisen, «Årets ildsjel», av Romerikes Blad og Elvia. Pengepremien gir Normann til klubben i sitt hjerte.

Annonse:

«Gi alt» er et begrep man kan se rundt omkring på veggene på Åråsen. Og det er akkurat det Normann Christiansen gjør, han gir alt for klubben i sitt hjerte. Kanskje var det også derfor den blide 83-åringen stakk av med seieren i kåringen av «Årets ildsjel» på Romerike. 

- Jeg visste jo at jeg var en av de ti det stod mellom, for det hadde jeg lest i RB. Men at jeg skulle ta førsteplassen hadde jeg ikke trodd.

Det sier en ydmyk Normann Christiansen som fikk over 50% av stemmene, og over dobbelt så mange som 2. plassen i kåringen. 

Daglig leder i LSK, Robert Lauritsen, får ikke sagt tydelig nok hvor takknemmelig klubben er for bidraget til Christiansen.

- LSK vil nok en gang takke Normann for den fantastiske innsatsen han har lagt ned for klubben de siste 58 årene, og håper selvsagt å se 83-åringen pusle med stort og smått rundt om på Åråsen i mange år fremover. Normann er en unik ildsjel som alltid gir alt for LSK.

En tid uten Normann syntes Lauritsen det er vanskelig å se for seg.

- Som med de fleste storheter tror jeg man vil merke bidraget til Normann best i det øyeblikket han ikke er i slag til å bidra lengre. Heldigvis er han en sprek 83-åring som fortsetter å vise sitt engasjement for LSK i med og motgang.

Se hele intervjuet med Normann, Romerikes Blad og Elvia i videoen under:


Annonse fra Obos-ligaen: