Noova Energi System ny LSK-partner

Noova Energi System hjelper bedrifter til å bruke strøm billigere og smartere. Nå blir energiselskapet ny leverandør for LSK – og samtidig en del av sponsornettverket som sølvpartner.

Annonse:

Salgs- og partneransvarlig i Lillestrøm, Andreas Nilsen Grov, er glad for å ha signert avtalen som han tror vil bli et godt ekteskap for begge parter.

Her kan du bli bedre kjent med LSKs nye energi-partner!

- Noova Energi System kommer inn som ny sølvpartner i LSK-poolen. Noova leverer gode strømavtaler og hjelper bedriftene å bruke strøm på riktig måte. Vi ser frem til et godt samarbeid i årene som kommer, sier Andreas Nilsen Grov.

- Dermed blir det både lavere kostnader for bedriftene og lavere miljøavtrykk. Det er også viktig å få fram, supplerer salgsdirektør Eyvind Kjensli.

- Jeg synes også vi må få med at vi er et teknologiselskap som leverer smart teknologi til det beste for kundene. Vår plattform og løsninger sørger for at man har kontroll og oversikt, og vet hvor de store kostnadsdriverne oppstår. Det er overraskende enkelt og veldig effektivt. Dette gjør at kundene våre sover godt om natta, sier Key Account Manager i Noova Energi System, Simen Brurberg.

Noova ble etablert i 2005, har 26 ansatte, har hovedkontor på Ålgård utenfor Stavanger, distriktskontor i Oslo – og har også nylig etablert seg i Bergen. Trondheim er neste by på Noova-kartet.

- Personlig oppfølging er svært viktig for oss. Vi er opptatt av levende kunderelasjoner. Vi fokuserer kun på bedriftsmarkedet, og derfor kan vi være best på personlig oppfølging. Våre kunder blir ikke misfornøyde. Vi har heller ikke robotisert sentralbord, påpeker Eyvind Kjensli.

Noova-duoen ser fram til å bli bedre kjent med partnerne og resten av Fuglafamilien i tiden som kommer.

- Det er første gang vi blir med i et bedriftsnettverk som dette, og vi gleder oss til å være til stede og bli kjent med nye folk. Vi er i vekst og har rom for å gjøre dette nå, og i Simen får vi en dedikert fyr som får hovedansvaret for samarbeidet med LSK. Vi forventer ikke at vi har ti nye kontrakter, eller at alle på Romerike kjenner til Noova, i løpet av 14 dager. Vi tenker langsiktig og vil bygge oss opp over tid, sier Kjensli.

- Jeg tror Noova og LSK er en god match. Gleder meg til å komme i gang og møte de andre partnerne, sier Simen Brurberg, selv fra Jessheim.

- Energibransjen har vært et hull i nettverket vårt, og det blir spennende å få Noova med på laget. Det er verdt å legge til at de også skal ta over leveransen på Åråsen og i LSK-hallen. De skal hjelpe klubben med å få et mer logisk forbruk og drive mer energieffektivt. Så dette ser vi fremt til, sier Andreas Nilsen Grov.

Les også: Investere i bedriftens vekst? Bli LSK-partner!

Annonse fra Eliteserien: