Ned på jorda: 1-3-tap mot Brann

(Lillestrøm - Brann 1-3) Her sender Ruben Yttergård Jenssen Brann opp i ledelsen igjen. Etter syv poeng på de tre siste kampene ble det krasjlanding på Åråsen for LSKs del.

- Det er tungt. Kjedelig å sitte her med null poeng og en ikke alt for god prestasjon. Kjipt nå som vi hadde muligheten til å klatre litt på tabellen, sier Aleksander Melgalvis.

LSK styrte det meste i åpningsminuttene, men så fikk Brann et litt heldig frispark som endte med at Petter Strand skjøt via Joonas Tamm og i mål bak Marko Maric. Da var det gått 13 minutter, og kampen skiftet plutselig karakter.

Men midtveis i første omgang la Simen Kind Mikalsen inn til Simen Rafn. Høyrebacken brukte venstrebenet på å skyte inn utligningen. Og LSK så ut til å feste grepet på kampen - igjen.

35 minutter ut i omgangen var imidlertid Marko Maric uheldig og glapp et Brann-innlegg ned i beina på Ruben Yttergård Jenssen. Den tidligere landslagsspilleren sendte på ny gjestene i ledelsen.

Seks minutter ble vondt til verre da Gilli Rolantsson økte ledelsen.

Men minuttet senere trodde mange at kampen hadde fått ny spenning da Aleksander Melgalvis satte et innlegg bak Håkon Opdal. Dommertrioen avblåste for offside, men TV-bildene viste at det var en høyst tvilsom avgjørelse.

Melgalvis hadde også en gigantisk mulighet til å redusere etter 82 minutter. Alene med Brann-keeperen og i god posisjon satte han dessverre ballen utenfor.

- Synd at jeg ikke fikk godkjent den første scoringen. Og jeg burde ha satt den sjansen mot slutten. Vi er veldig skuffet alle sammen, sier hedmarkingen.

Men Lillestrøm kom ikke noe nærmere tellende resultat, og Brann dro i land seieren.