Nebbenes Bygg AS ny sponsor for akademiet

Familievennlige og moderne boliger på Romerike er hovedfokuset til Nebbenes Bygg AS. En godt fornøyd Toni Ordinas kan nå ønske daglig leder Dag Enoksen i eiendomsselskapet velkommen som ny partner for akademiet i Lillestrøm Sportsklubb.

Annonse:

Og det er selvsagt ikke tilfeldig at Nebbenes Bygg ønsker å legge forholdene til rette for barn og unge i klubben.

- Vi ønsker å støtte barn og unge lokalt på Romerike med våre sponsorater. Det er fordi vi bygger familievennlige boliger med barn som vokser opp i dette området. Vi syns det er gøy om unge tør å satse og ønsker at de skal bli i idrettens verden, derfor ble LSK-akademiet et naturlig valg for oss, forteller Enoksen.

For Nebbenes Bygg ble jobben Lillestrøm gjør rundt LSK-fondet en viktig faktor for sponsoratet. Fondet skal bidra til at de som ikke har råd til å drive med aktivitet likevel skal få muligheten i klubben.

- Det ble viktig å støtte LSK-fondet nå som det er vanskelige tider for mange med økte kostnader og priser. Barn og unge er en hjertesak for Nebbenes og kundene våre er ofte barnefamilier. Vi ønsker at talentene skal få utvikle seg uavhengig av økonomi. Derfor syns vi LSK-fondet er et veldig bra tiltak som er viktig å støtte fremover, sier den daglige lederen.

For LSKs akademi er støtten fra Nebbenes Bygg en viktig faktor for å kunne fortsette utviklingen.

- Vi er strålende fornøyde med at Nebbenes vil være med på laget. Dette gir akademiet muligheten til å bygge videre og utvikle spillere klare for toppnivå. Vi håper samarbeidet blir godt og langvarig, sier akademisjef Toni Ordinas.

Fakta om Nebbenes Bygg AS:

  • Bygger moderne og familievennlige boliger på Romerike
  • Startet opp i 2005 og har bygget over 350 boliger siden
  • Cirka 60 ansatte med kontorer på Sørumsand
  • Energieffektive boliger med mulighet for grønt boliglån
  • Kundene får høy standard uten å måtte velge tilvalg
  • Egne fagfolk i alle ledd, ansatte fra lokalmiljøet

Her kan du lese mer om Nebbenes Bygg AS!

Annonse fra Eliteserien: