Nå leverer Wolt mat til Kanari-Fansen på Åråsen

På lørdagens toppkamp mot Bodø/Glimt blir det premiere på et banebrytende samarbeid mellom Wolt og LSK: Nå kan du bestille mat og snacks fra lokale restauranter i Lillestrøm - og hente det i et telt bak storskjermen på Åråsen underveis i kampen.

Annonse:

I første omgang er det felt A og B (Kanarifeltet) og C som kan benytte seg av tilbudet som testes som en pilot ut denne sesongen - med en klar ambisjon om å utvide samarbeidet i årene som kommer.

Her kan du kjøpe billett til LSK - Bodø/Glimt lørdag 1. oktober!

Et slikt samarbeid har aldri vært gjennomført før på en norsk fotballstadion, og fra og med førstkommende lørdag vil utvalgte retter fra Balkan Pizza & Kebab, Bustani Restaurant, Wok & Go og Taco & Go være tilgjengelig og kan bestilles fra kampstart til og med pausen.

- Bestillingen gjøres gjennom Wolt-appen og maten leveres til et dedikert leveringspunkt ved inngangen til tribunen, hvor den som har bestilt maten plukker den opp. Vi synes det er spennende og fremoverlent av LSK å gi Wolt tilliten til å la Kanari-Fansen få bestille fra lokale restauranter under kamp. Samarbeidet med LSK passer oss perfekt, og gir oss mulighet til å utvide nedslagsfeltet for vår matleveringstjenest til nye kanaler. Vi har som ambisjon å levere til alle, uavhengig av hvor de er, sier Ole Nordby, prosjektleder i Wolt.

Her kan du bli bedre kjent med Wolt!

- Vi er veldig glade for å kunne presentere samarbeidet med Wolt. Vi ønsker å være innovative og mener at dette er et steg i riktig retning for å gi en enda bedre publikumsopplevelse på Åråsen. Det har lenge vært diskutert rundt kiosktilbudet på våre kamper, og vi håper at dette sender et signal om at vi tar dette på alvor. Med Wolt på laget kan vi med sikkerhet si at vi øker mattilbudet på stadion, noe som gjør at enda flere kan finne noe som måtte passe deres ønsker. Gjennom vårt pilotprosjekt vil tilbudet gjelde alle med billett på KFL-feltet og felt C, men vi utelukker ikke at vi kan tilby dette til større deler av stadion på sikt, sier Andreas Nilsen Grov, salgs- og partneransvarlig i LSK.

Tilbudet fra restaurantene i samarbeidet vil ikke konkurrere med tilbudet i kiosken.

– Kioskdriften er den største inntektskilden vi har i bredden, så jeg er veldig glad for at vi har fått være med i denne prosessen og finne ut av hvordan vi kan gjøre dette for at det ikke skal gå for mye utover vår inntekt. Så vi har fått inn i avtalen at kickbacken som kommer går direkte til bredden, og er øremerket breddeavdelingen. Vi er helt avhengig av de inntektene vi får på stadion, sier Tina Veitsle Skarpsno, administrativ leder for LSK Bredde.

I anledning lørdagens premiere på samarbeidet byr Wolt på gratis levering. Det er også muligheter for gruppebestilling, slik at en familie eller vennegjeng er sikret å få maten samtidig.

Vi håper mange ønsker å benytte seg av tilbudet! Det er også mulig å ta med seg maten på vei ut fra stadion - og spise den hjemme.

Les også: Fanzone på Lillestrøm Torv før storkampen mot Glimt

Annonse fra Eliteserien: