32665279_10160360573070058_1641230578600640512_n

Nå kan du se LSK på Åråsen i denne badestampen!

I dag kunne historiens første badestamp innta en norsk fotballtribune. Nå kan du og dine venner se kamp på Åråsen i badetøy!

Annonse:

Våre venner i Kranentrepenøren fikk onsdag løftet på plass nyvinningen som kommer til å skape mange morsomme øyeblikk og lattermild oppmerksomhet resten av sesongen.

Sammen med Carl-Jerker Wikstrøm i Hyggeutleie vil LSK fra og med kampen mot Brann mandag 21. mai tilby en unik kamp-opplevelse. Seks personer kan til hver hjemmekamp nyte matchen i badestampen. I tillegg til kampbillett, behagelige plasser og fin utsikt, får du også håndkle, pizza og brus på kjøpet. Samtidig får du også navnet ditt (eller til bedriften du ønsker å promotere) på veggen bak stampen. Hvis du blir lei av å ligge i badekaret, kan du selvsagt sette deg på en stol ved siden stampen for å følge fotballkampen.

Til den første kampen mot Brann trekker vi ut de heldige vinnerne som får innvie nyvinningen. Gå inn på vår Facebook-side her - og fortell hvorfor du fortjener å vinne.

Resten av sesongen vil seks plasser til badestampen bli solgt til høystbydende over 5000 kroner. Vi vil komme tilbake med en fullstendig oversikt over de kommende kampen, men cupmøtet med Brann onsdag 30. mai kan du by på allerede nå. Send inn ditt bud på mail til [email protected].

Her kan du se hvordan det gikk da LSKs salgssjef Espen Søgård og Carl-Jerker Wikstrøm i Hyggeutleie fikk badestampen på plass:


Annonse fra Eliteserien: