Nå kan du melde deg på OBOS Fotballskole i uke 26

Sommerens vakreste eventyr er snart her: OBOS Fotballskole for jenter og gutter født fra 2011 til 2017 gjennomføres for alle - uansett hvilket nivå man er på - i uke 26 (fra 26. juni til 30, juni).

Annonse:

Endelig er Lillestrøm Sportsklubbs fotballskole tilbake! Fra mandag 26. juni til fredag 30. juni blir det masse fotball, lek og moro på vårt flotte treningsanlegg.

Her kan du melde deg på OBOS Fotballskole i uke 26!

Fotballskolen i august vil bli presentert i løpet av mai, da denne er noe annerledes. Men hold av uke 32 (mandag-fredag)!

Earlybird-rabatt: Melder man seg på innen søndag 10. mai, vil man få 10% rabatt på deltakeravgiften!

Priser: 1800 kroner (inkl. gebyr) pr. uke.

Det gis 30% rabatt på påmelding av søsken nr 2, og 50% rabatt på søsken nr 3.

*Valgfri tilleggsmulighet: Levering fra kl 0830 og henting senest kl. 1600 kr 269,- (inkl. gebyr) ekstra pr deltaker pr uke. (standard levering uten ekstra betaling er fra 09:30 og henting til 15:15)

Deltakeravgiften inkluderer: Fem dager med fotball, LSK T-skjorte, LSK-ball, drikkeflaske, Lunsj, frukt, pølsefest og en spesiell invitasjon til en Eliteseriekamp på Åråsen!

Les også: Nicolai (10) kan navnet på alle LSK-spillerne

Og endelig er A-laget tilbake på fotballskolen nå som pandemien er et avsluttet kapittel! De kommer innom fotballskolen flere ganger i løpet av uken.

OBOS Fotballskole foregår utendørs på Lillestrøm stadion mandag-fredag kl 10-15.

Et eksakt program og annen relevant informasjon vil bli sendt på mail en uke i forkant av fotballskolens start. Målet er å gi hvert enkelt individ en god og morsom opplevelse av mestring og utvikling sammen med oss i LSK.

* Alle må ha med fotballsko, leggskinn, drikkeflaske og klær etter vær. Det kan og lønne seg og ta med ekstra matpakke da dagene kan bli lange.

Opplegget starter fra klokka 10.00 og varer til 15.00.

Årets fotballskole vil være en god miks av teknikktrening, fotballteori og ren fotballglede. Dette er med på å skape et mer variert program som kan treffe enda flere. Noen fokusområder vil være:

- Individuell teknikk.

- Tekniske konkurranser

- Fotballteori

- Fotballglede

- Lek og moro

Her kan du melde deg på!

Se video fra fotballskolen i 2021:


Annonse fra Eliteserien: