Nå kan du melde deg på LSKs keeperakademi

Lillestrøm Sportsklubb har gleden av å kunne invitere til en ny utgave av keeperakademiet med Jon Knudsen. Denne gang fra 14. oktober til 19. desember 2021. A-lagets Mads Hedenstad Christiansen (bildet) vil også delta på en av øktene.

Annonse:

LSK ønsker å tilby en mer tilrettelagt og spesifik keepertrening for ivrige målvakter. Både jenter og gutter som er født i 2008 og tidligere er velkommen til å melde seg på. Unge keepere som i dag er på sone-nivå får god oppfølging, men vi vet det er mange som har behov for mer utfordrende treninger enn det de kan få i klubbhverdagen. Med dette tilbudet ønsker vi å legge forholdene til rette for at keepere over 13 år kan ta nye steg.

Her kan du melde deg på keeperskolen!

LSKs keepertrener Jon Knudsen, som har 20 A-landskamper for Norge og bred bakgrunn både som aktiv og trener, får med seg akademiets Konrad Kapusta som instruktør på keeperakademiet. Deltagerne får mulighet til ti kvalitetsøkter (cirka 85 minutter) som skal hjelpe de på veien mot å bli den beste keeperutgaven av seg selv.

Vi vil ha fokus på basis grepsteknikk, fallteknikk, distribusjon, feltarbeid og mye annet som kreves for å kunne bli en moderne keeper.

Alle økter vil foregå inne i LSK-Hallen.

Vi har et begrenset antall plasser, så her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Pris: 3600 kroner.

Les her for mer info og påmelding!

Annonse fra Eliteserien: