Nå kan du gjøre flere gave-kupp på LSKs juleauksjon

Den tradisjonsrike juleauksjonen er her - og fram til og med søndag kan du legge inn bud på en rekke produkter som er som skapt for å ligge under juletreet 24. desember.

Annonse:

Det er en fullspekket auksjonskatalog som lanseres i dag og varer fram til søndag 10. desember: Spania-bolig fra Buy In Spain, oppvaskmaskin fra Gastrotech, ferdig montert ytterdør fra Monter Lillestrøm, kontorstol fra AJ Produkter, hotellovernattinger på Olavsgaard og Son Spa - og en rekke andre produkter fra våre samarbeidspartnere. 

Her kan du sjekke ut auksjonen - og legge inn bud!

20. desember arrangerer vi nok en gang «julaften» med middag og gaver til de som sliter med å få endene til å møtes, og deler av inntektene fra juleauksjonen går til nettopp dette formålet.

Les også: Hjelp oss å hjelpe: Auksjonen sørger for julaften for vanskeligstilte barnefamilier

GAVMILD: Björn Bergmann Sigurdarson, som nå har flyttet hjem til Island, har donert 10 000 kroner til LSKs førjulsmiddag for barnefamilier.
GAVMILD: Björn Bergmann Sigurdarson, som nå har flyttet hjem til Island, har donert 10 000 kroner til LSKs førjulsmiddag for barnefamilier.

PS! Tidligere Lillestrøm-spiller Björn Bergmann Sigurdarson har donert 10 000 kroner til julemiddagen for barnefamilier på Åråsen 20. desember. Det setter vi stor pris på! Har du lyst til å bidra til juleauksjonen? Gå inn på denne lenken for mer informasjon!

Du kan også vippse et valgfritt beløp til #101588 - merk meldingen med førjulsfeiring og ditt bedriftsnavn.

Førjulsfeiringen går av stabelen på Åråsen konferansesenter onsdag 20. desember fra klokka 18.00 til 20.00, og er et samarbeid mellom LSK og Lillestrøm kommune. Vi ønsker å invitere familier som står i en økonomisk situasjon som gjør julefeiringen litt ekstra vanskelig i år, eller at de ikke har så mange å feire med. Vi sørger for god norsk julemat, i tillegg til gaver og overraskelser til barna.

Sjekk ut hele juleauksjonen her!

Annonse fra Eliteserien: