Nå har Thomas Lehne Olsen fått godkjent denne scoringen

Her jubler Thomas Lehne Olsen etter å ha headet via en Haugesund-spiller og i mål i hjemmekampen 13. juni. Norges Fotballforbund besluttet først å klassifisere scoringen som selvmål, men har nå snudd etter at LSK tok opp saken med seksjonsleder i konkurranseavdelingen, Rune Pedersen.

Annonse:

Dermed får Thomas Lehne Olsen kreditert målet - noe vi som klubb synes er helt på sin plass - og LSK-kapteinen er da offisielt oppe i 15 Eliteserie-mål denne sesongen.

- Jeg synes det er riktig at jeg får godkjent det målet - for ballen var på vei mot mål. Jeg er glad for at jeg nå er kreditert 1-1-scoringen. Man vil jo ha så mange mål som mulig, sier Thomas Lehne Olsen.

Dermed ligger kapteinen godt an til å bli tidenes mestscorende LSK-spiller på Eliteserie-nivå. 30-åringen er kun fire mål unna å tangere Mons Ivar Mjeldes rekord på 19 scoringer (kun 22 serierunder den gang) fra 1993.

- Den rekorden er ikke noe jeg har tenkt noe på. Men det blir jo et mål i seg selv når jeg ligger så godt an med 12 serierunder igjen. Hadde vært morsomt og tatt den, sier storscoreren.

Toppscorertittelen har imidlertid Ohi Omoijuanfo festet grepet om. Den tidligere LSK-spilleren er allerede oppe i 20 seriemål for Molde.

- Det blir tøft å ta igjen Ohi. Det hadde blitt lettere hvis han hadde blitt solgt i sommer, men nå blir vanskelig. Uansett: Det som tross alt er fokuset mitt er at LSK havner så høyt som mulig på tabellen, sier Thomas Lehne Olsen.

Les også: Bli en del av Fuglafamilien - helt gratis!

Her kan du se målene fra hjemmekampen mot Haugesund:


Annonse fra Eliteserien: