Myhre før Stabæk: - Vi er veldig revansjesugne

Petter Myhre mener det betyr mye å ta med seg tre poeng fra kveldens Stabæk-kamp inn mot storkampene mot Rosenborg og Vålerenga.

Annonse:

- Vi er veldig revansjesugne. Vi er først og fremst veldig misfornøyd med resultatet mot Viking. Selv om vi manglet noen viktige brikker, så skal vi ikke slippe inn fem mål. Vi er favoritter på hjemmebane, men vi vet at det blir en jevn kamp og at vi må være på topp i den matchen for at vi skal få med oss tre poeng, sier Myhre.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Stabæk!

Han og Geir Bakke forventer å se et offensivt og sprudlene Lillestrøm-lag som møter Stabæk på Åråsen klokka 18.00 i kveld.

- Vi må slippe ned skuldrene og bare angripe. Vi har satt oss i en god posisjon. 35 poeng hadde vi etter at to tredjedeler av serien var spilt. Det må vi bruke til noe positivt, påpeker Petter Myhre.

- Det å ha med seg en seier før kampene mot Rosenborg og Vålerenga hadde vel vært veldig ålreit?

- Det betyr mye. Den kampen vil legge føringer inn mot den neste kampen mot Rosenborg, og Vålerenga etter der igjen. Det blir to kamper med mye folk på tribunen. To kamper som vi skal klare å nyte. Og det er det lettere å gjøre hvis vi har med oss tre poeng i bagasjen fra kampen mot Stabæk.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Vålerenga!

Se video-intervju med Petter Myhre:


Annonse fra Eliteserien: