Mye positivt, men Godset vant 1-0

(Strømsgodset - Lillestrøm 1-0) Gjermund Åsen (bildet) og LSK styrte kampen fullstendig den første halvtimen, men så scoret Strømsgodset på sin første sjanse - og flere mål ble det ikke på den spanske solkysten.

Logi Tomasson skjøt inn kampens eneste mål etter 31 minutter, men på det tidspunktet burde LSK allerede hatt minst ett mål.

Ikke minst på straffesparket Thomas Lehne Olsen misset etter at han selv hadde blitt dratt ned innenfor Strømsgodsets 16-meter.

Fram til drammensernes ledermål styrte nemlig LSK kampen ganske så fullstendig, selv om man ikke klarte å spille seg til de helt store sjansene.

I andre omgang var det mer jevnspilt og begge lag hadde sjanser til å score mål. LSK var nærmest helt på tampen. Innbytter Lars Ranger slo inn til en annen innbytter, El Schaddai Furaha. 17-åringen var råsterk i lufta, headet ned i bakken, men Godset-keeperen fikk en hånd på ballen.

- Jeg er skuffet over at vi taper kampen, men samtidig er jeg fornøyd med hvordan vi opptrer som lag og at vi har mot. Jeg tar med meg viljen vi viser til å dominere kampen, sier trener Andreas Georgson.