QGRep

Møttes i LSK-nettverket: Nå inngår Republic og Quizgutta partnerskap

Om det var kjærlighet ved første blikk, vet ikke vi. Men Republic og Quizgutta har i hvert fall inngått partnerskap etter å ha møttes i sponsornettverket til LSK.

Annonse:

For nå er det klart at Quizgutta AS kjøper seg inn i Republic Sportspub AS.

Her kan du følge Republic på Facebook!

Både Republic og Quizgutta har lenge vært stolte sponsorer av Lillestrøm Sportsklubb, med en aktiv rolle i sponsorpoolen. Dette engasjementet har fostret og forsterket et samarbeid som har resultert i en rekke suksessfulle fellesaktiviteter og initiativer.

- Våre selskaper tilbyr komplementære tjenester som kan forsterke hverandre. Vi ser med entusiasme frem til å utvikle disse sammen for å tilby et enda bedre tilbud til våre gjester. Hold øye med våre sosiale medier for spennende oppdateringer om hva vi har i vente for høsten, sier Magnus Rebbestad i Quizgutta og Morten S. Olsen i Republic.

Her kan du bli bedre kjent med Quizgutta!

Rebbestad er glad for å kunne kunngjøre at den populære quizen nå vil finne sted på Republic hver torsdag.

- Etter mange minneverdige år på Gevir, ser vi det som en naturlig progresjon å flytte underholdningstilbudet vårt til Republic, nå som vi er medeiere. I tillegg til den joviale og kjente torsdagsquizen, har vi planer om å berike uka med flere nye og spennende konsepter som appellerer til alle aldersgrupper og interesser. Vi ser med glede frem til å fortsette Quizgutta-eventyret sammen med det fantastiske teamet på Republic, sier Rebbestad.

Vi gratulerer våre to samarbeidspartnere med ekteskapet!

Annonse fra Eliteserien: