Neto, Helland og Henriksrud

Møter Sarp onsdag: Drømmer om NM-gull med G19

I LSK-hallen onsdag klokka 18.00 er Sarpsborg 08 motstander for Leandro Neto, Pål-André Helland, Oliver Henriksrud og de andre Lillestrøm-gutta i åttedelsfinalen i G19-NM.

Annonse:

Helland har selv blitt norgesmester både for junior og senior, og har selvsagt planer om å oppleve det samme som trener med årets G19-lag.

Neto og Henriksrud har trent fast med A-laget den siste tida, men er klare for juniorkampen - og håper mange tar turen til LSK-hallen for å heie på de talentfulle juniorspillerne.

- Det er en tøff oppgave, for vi møter et godt lag. Jeg skal legge en såpass bra plan at spillerne får ut det beste av seg selv. Spiller for spiller er vi fullt på høyde med Sarpsborg. Og hvis Oliver og Leo tar på seg danseskoa, så skal de få utfolde seg offensivt - samtidig som vi jobber steinhardt når vi ikke har ballen, sier G19-trener Helland.

- Jeg er absolutt klar for å danse. Jeg er sikker på at det blir en kul kamp, og vi skal gjøre alt vi kan for å vinne, sier Henriksrud.

- Det gir mersmak å spille A-lagsfotball, så blir jobben til meg og Olli å ta med litt erfaring og gi litt energi inn i gruppa. Det kommer til å smelle i LSK-hallen på onsdag, sier Neto.

- Jeg anbefaler folk å komme se på. For det er jo den neste generasjonen med A-lagsspillere. I tillegg til disse to, er det i hvert fall et par spillere til som jeg er ganske sikker på har mulighet til å bli A-spillere på sikt, sier Helland.

PS! Det er gratis inngang, men la kortet gjerne få kjørt seg litt i kiosken!

Se video-intervju med Helland, Henriksrud og Neto:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 15.08.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)