Møter HamKam søndag klokka 13.00: - Det vi trenger nå

Serieleder Lillestrøm møter HamKam til treningskamp på Åråsen søndag 12. juni. Avspark er klokka 13.00, og trener Geir Bakke mener denne testen er akkurat hva LSK trenger før klassikeren mot Rosenborg.

Annonse:

- Ferien var bra. Vi har fått ladet batterier, og reflektert litt. Vi har jobbet hardt for å havne i den situasjonen vi er i. Det er mange som har blitt påminnet om tabellsituasjonen, men vi prøver å fokusere på det som er nærmest. Og det er HamKam på søndag, sier Bakke.

Les også: Treningskamp mot HamKam på Åråsen

- Det å få spilt på full bane og på en bra Åråsen-matte og mot god motstand er det vi trenger nå for å gjøre oss rustet inn mot Rosenborg. Det er masse vi må bli bedre på, sier LSK-treneren.

Pål-André Helland er tilbake i trening etter sin strekkskade i leggen, men er neppe aktuell for å spille søndagens kamp mot HamKam.

Avspark er klokka 13.00, og kun Charterbuss-tribunen - den gamle hovedtribunen - vil være åpen for publikum. De med sesongkort kommer gratis inn, ellers koster det 100 kroner for voksen og 50 kroner for barn. Her kan du kjøpe billett!

Se Celine (15) fra Marikollen ungdomsskole intervjue Vetle Dragsnes:


Annonse fra Eliteserien: