Møt topptrenere via LSKs trenerutdanning på nett

LSK og akademisjef Toni Ordinas (bildet) lanserer nå «LSK Online Coaching Education» og har fått på et stjernespekket program: Tirsdag 14. april er tidligere Barcelona-assistent Juan Carlos Unzué gjest. Torsdag 16. april kan du bli bedre kjent med Arsenals keepertrener Iñaki Caña.

Annonse:

- Det er en stor glede å kunne presentere denne satsingen på egne trener-webinarer på nettet. De første ut er Juan Carlos Unzué og Iñaki Caña, som begge har bred erfaring fra store klubber, og jeg tror det vil være interessant for mange å høre hvordan de jobber. Vi jobber også med å ha trenerkurs, og treningsøkter for klubber, trenere og spillere tilgjengelig online, sier Toni Ordinas.

Han vil lede seansene med Unzué (blant annet Luis Enriques assistent i Barcelona fra 2014 til 2017) og Caña (hentet til Arsenal som keepertrener av Mikel Arteta), og varsler mye interessant innhold i tiden som kommer.

- Dette er et unikt skandinavisk klubbprosjekt, og vi oppfordrer alle til å abonnere på«LSK Online Coaching Education». Da vil du få tilgang på flere fantastiske webinarer, sier Toni Ordinas.

Her kan du melde deg på «LSK Online Coaching Education»!

Annonse fra Eliteserien: