Bli med på DNB Fotball Camp i sommer

LSKs fotballskole - som nå heter DNB Fotball Camp - kommer i år i en utdvidet og oppgradert utgave. Meld deg på her!

Annonse:

Det som er sommerens høydepunkt for mange barn nærmer seg. DNB Fotball Camp for jenter og gutter født fra 2006 til 2012 passer for alle uansett hvilket nivå man er på, og i år utvider vi fotballskolen fra fire dager til fem dager.

Den arrangeres i uke 26 (25. juni - 29. juni) og i uke 32 (6. - 10. august), fra mandag til fredag. I år vil treningene bli ledet av vårt kyndige team i utviklingsavdelingen, og som vanlig vil spillerne fra A-laget komme innom for å skrive autografer og komme med sine tips til deltagerne.

Her kan du melde deg på DNB Fotball Camp!

Deltakeravgift ved påmelding er kr 1.828,- (inkl. gebyr) pr. uke. Ved deltakelse på begge ukene kr 2.737,- (inkl. gebyr).

Hvis man melder seg på før 1. mai, vil man automatisk få 10% rabatt på deltakeravgiften i handlekurven.

Det gis 30% rabatt på påmelding av søsken nr 2, og 60% rabatt på søsken nr 3.

Deltakeravgiften inkluderer: Fem dager med fotball, LSK T-skjorte, LSK-ball, drikkeflaske, baguett , frukt, pølsefest og en spesiell invitasjon til en Eliteserie-kamp på Åråsen!

DNB Fotball Camp foregår på Lillestrøm stadion alle dager fra klokka 10-15!

Dagsprogram:

Kl. 09.50: Oppmøte/registrering alle dager
Kl. 10.00-11.50 Trening/aktivitet
Kl. 12.00-12.45 Lunsj og frukt
Kl. 13.00-14.50 Trening/aktivitet 
Kl. 15.00: Slutt 

Et eksakt program og annen relevant informasjon vil bli sendt på mail i forkant av starten på DNB Fotball Camp.

Deltakerne får lunsj (baguett) og frukt alle dagene mellom kl 12.00 og 12.45. Husk drikke selv. Siste dagen blir det avslutning med den tradisjonsrike pølsefesten.

Valgfri tilleggsmulighet:

Det vil være muligheter for å levere fra kl 08:30, og hente kl 16:00. Hvor deltakere vil drive egen aktivitet under oppsyn av en voksen frem til det ordinære opplegget starter kl 10. Dette vil komme som et tillegg i prisen, og koster kr 269,- (inkl gebyr) ekstra pr. deltaker.

Det vil bli besøk av LSKs A-lagsspillere, som vil være med å delta samt skrive autografer. Fem dager med fotball sammen med gamle og nye venner. Målet til DNB Fotball Camp er å gi hvert enkelt individ en god og morsom opplevelse av mestring og utvikling sammen med oss i LSK.

Alle må ha med fotballsko, leggskinn, drikkeflaske, ekstra mat ved behov og klær etter vær. 

Meld deg på her!

Annonse fra Eliteserien: