Bli med på DNB Fotball Camp i sommer

Klar for sommerens vakreste eventyr for jenter og gutter født mellom 2007 og 2013? Nå kan du melde deg på DNB Fotball Camp - enten i uke 26 eller i uke 32.

Annonse:

Vi teller ned til sommeren - for da er LSKs DNB Fotball Camp tilbake. En morsom, lærerik og sosial fotballskole for jenter og gutter født fra og med 2007 og til og med 2013. Fotballskolen passer for alle uansett hvilket nivå man er på, og varer i fem dager med avslutning på Åråsen og kamp i Eliteserien.

DNB Fotball Camp arrangeres i 2019 i uke 26 (24. juni - 28. juni) og i uke 32 (5. - 9. august), fra mandag til fredag.

Treningene vil bli ledet av vårt kyndige team i utviklingsavdelingen, og som vanlig vil spillerne fra A-laget komme innom for å skrive autografer og komme med sine tips til deltagerne.

Her kan du melde deg på DNB Fotball Camp!

Melder man seg på før fredag 5. april vil man motta 2 billetter per påmeldte deltaker til årets første seriekamp på Åråsen som spilles søndag 7. april klokka 18.00 mellom LSK-Ranheim, og er med i trekningen av en signert LSK-drakt!

Deltakeravgift ved påmelding:

* Melder man seg på før 31. mai, vil man automatisk få 10% rabatt på deltakeravgiften i handlekurven.

kr 1.828,- (inkl. gebyr) pr. uke.
Ved deltakelse på begge ukene kr 2.737,- (inkl. gebyr).

Det gis 30% rabatt på påmelding av søsken nr 2, og 60% rabatt på søsken nr 3.

* Valgfri tilleggsmulighet: Levering fra klokka 08.30 og henting senest klokka 16.00 kr 269,- (inkl. gebyr) ekstra pr deltaker pr uke.

Deltakeravgiften inkluderer: Fem dager med fotball, LSK T-skjorte, LSK-ball, drikkeflaske, baguett med ost og skinke, frukt, pølsefest og en spesiell invitasjon til en Eliteseriekamp på Åråsen!

Praktisk informasjon:

DNB Fotball Camp foregår utendørs på Lillestrøm stadion alle dagene kl 10-15!

Dagsprogram:

09.50: Oppmøte/registrering alle dager
10.00-11.50: Trening/aktivitet
12.00-12.45: Lunsj og frukt
13.00-14.50: Trening/aktivitet 
15.00: Slutt 

Et eksakt program og annen relevant informasjon vil bli sendt på mail i forkant av starten på DNB Fotball Camp.

Deltakerne får lunsj (baguett med ost og skinke, allergier vil bli ivaretatt) og frukt alle dagene mellom kl 12.00 og 12.45. NB! Husk drikke selv. Kan være lurt å ha med noe ekstra mat. Siste dagen blir det avslutning med den tradisjonsrike pølsefesten.

* Valgfri tilleggsmulighet:

Det vil være muligheter for å levere fra kl 08:30, og hente kl 16:00. Hvor deltakere vil drive egen aktivitet under oppsyn av en voksen frem til det ordinære opplegget starter kl 10. Dette vil komme som et tillegg i prisen, og koster kr 269,- (inkl gebyr) ekstra pr deltaker om man vil benytte seg av dette tilbudet.

Det vil bli besøk av LSKs A-lagsspillere, som vil delta og skrive autografer. Fem dager med fotball sammen med gamle og nye venner. Målet til DNB Fotball Camp er å gi hvert enkelt individ en god og morsom opplevelse av mestring og utvikling sammen med oss i LSK.

* Alle må ha med fotballsko, leggskinn, drikkeflaske, ekstra mat ved behov og klær etter vær. 

Vi bruker i år systemet superinvite til påmelding og betaling for at dette skal bli enklere for både spillere, foreldre og oss i administrasjonen. Her melder du på barna og betaler med et hvilket som helst kort på noen små minutter.

Annonse fra Obos-ligaen: