Moses og Krogstad senket Ljungskile

Lillestrøm - Ljungskile 2-0

Annonse:

Årets første treningskamp bar preg av å være nettopp det. Til slutt var det hjemmelaget som trakk det lengste strået, etter fulltreffere av Moses Ebiye og Fredrik Krogstad.

Da Stabæk dro på treningsleir i Thailand, stilte en tidligere LSK-spiller opp. Ljungskile spiller på nivå tre i Sverige, og trenes av Jörgen Wålemark. De tok turen opp fra Uddevalla til LSK-hallen, og ga oss god motstand.

Det viktigste med kampen var å få i gang alle spillerne. I startoppstillingen fant Jörgen Lennartsson derfor plass til ungguttene Magnus Knudsen og Josef Baccay. Det ble et gjensyn med Sheriff Sinyan, som har vært ute med skade de to siste sesongene, og Moses Ebiye, som har vært på utlån i Strømmen.

Årets to nysigneringer, Tobias Salquist og Daniel Gustavsson, var også blant de 11 som startet kampen.

Moses takket for tilliten mad å banke inn 1-0 etter 9 minutter.

I pausen byttet Jörgen Lennartsson 9 av 11 spillere. Blant de som startet andre omgang var keepertalentet Mads Christiansen og Lars Ranger, som fikk mye av fjoråret ødelagt av skade. Charles Ezeh, som var på utlån til Strømmen i fjor, var også tilbake på midtbanen.

Daniel Gustavsson viste gode takter da han spilte igjennom Fredrik Krogstad i Ljungskile-feltet. Fredrik gjorde ingen feil, og satt inn 2-0. Det ble også sluttresultatet.

Det var godt med publikum i hallen, noe spillerne la merke til. "Det kom pler enn jeg trodde. Det er gøy." sa Fredrik Krogstad etter kampen.

Kjøper du sesongkort nå, får du gratis inngang på alle treningskampene våre i LSK-hallen.


Trener Jörgen Lennartsson var passe fornøyd etter kampen:


Annonse fra Eliteserien: