Mortens Kro ny LSK-partner

Et av Romerikes mest kjente spisesteder, Mortens Kro, tok i dag steget inn i LSK-familien på alvor.

Annonse:

De fleste av oss har stoppet på veien mellom Gjelleråsen og Skjetten for en matbit hos velrennomerte Mortens Kro. Kroa så dagens lys i 1965 - og har blitt drevet av familien Hansen i over 50 år. Nå er det Heidi Hansen, barnebarn av gründer Kaare Hansen, som driver familiebedriften. Med seg på laget har hun også samboer Paul Hamilton.

Salgssjef Espen Søgård er strålende fornøyd med at de nå har blitt en del av LSKs sponsorpool. I dag skrev Lillestrøm Sportsklubb og Mortens Kro under en samarbeidsavtale på to år.

- Mortens Kro er en institusjon på Romerike. For oss er det kjempemessig å få med en så stor og viktig aktør i lokalmiljøet, sier Søgård.

Foruten å være et populært spisested, er Mortens Kro også store innen catering og selskapslokaler. Etter å ha stått for maten på cupfinalebanketten på Norges Varemesse, tar de nå steget ut og blir en fullverdig LSK-partner.

- Det var så gøy med cupfinalen at vi gjerne ville være med i to år til. Hele familien er LSK-supportere, og vi gleder oss veldig, sier Heidi Hansen med et smil.

- Vi ønsket å komme inn i nettverket til Lillestrøm. Vi ser store muligheter til å få spredd det glade budskap til alle som er med i sponsorpoolen og har tilknytning til LSK. Det er viktig for oss å være synlige på Romerike, sier Paul Hamilton.

- Farfar startet opp bedriften i 1965. Etter hvert overtok faren min, som heter Morten. Nå er det jeg som har tatt over sammen med broren min. Vi har norsk, tradisjonell mat som vi er veldig stolte av, og som ikke så mange andre i nærmiljøet har. Det er det vi vinner på, føler jeg. Kroa er stort sett full. Nå skal vi satse veldig på catering fremover, sier Heidi Hansen.

- Mortens Kro leverte så det holdt på cupfinalebanketten. Nå skal de også levere her på Åråsen. En del av avtalen er at Mortens Kro skal servere mat på noen av hjemmekampene i restauranten for VIP-gjestene. Dette blir veldig bra, sier Espen Søgård.

Vi lanserer «Ladies Night» mot Ranheim på søndag - les mer her!

Annonse fra Eliteserien: