Andreas Vindheim LSK-bil

Møller Bil gir LSKs beste spiller en herlig buzz!

Etter hver hjemmekamp på Åråsen får dagens kanarifugl benytte seg av denne lekre ID. Buzz'en fra Møller Bil i en uke. Andreas Vindheim har allerede fått prøvekjørt bilen, og er svært fornøyd med den prisvinnende doningen.

Annonse:

- En aldeles strålende bil. Håper jeg får sjansen til flere turer med denne, sier Vindheim.

27-åringen, som kom til LSK på lån fra Sparta Praha i februar, nærmer seg å være kampklar etter å ha pådratt seg en strekk under treningsleiren i Marbella. Han har funnet seg vel til rette både i klubben og byen, og håper snart å kunne bidra på banen i det som blir en innholdsrik vårsesong - med onsdagens kamp mot Strømsgodset som årets første hjemmekamp.

Her kan du kjøpe billett til LSK - Godset onsdag 19. april!

Den som blir kåret til dagens beste LSK-spiller blir den neste som får benytte seg av den lekre vogna fra Møller Bil Hvam. Volkswagen ID. Buzz har den siste tiden stukket av med en rekke utmerkelser. I flere år har Dagbladet, Dinside og Elbil24 kåret "Årets bil" og "Folkets favoritt". I år gikk begge de gjeve utmerkelsene til elbilen ID. Buzz fra Volkswagen.

Les mer om ID. Buzz her!

- Vi gleder oss til å komme i gang med sesongen, og vi gleder oss til å låne ut bilen til spillerne som utmerker seg i hjemmekampene på Åråsen. Det er en fullverdig familiebil som er som skapt for å dra på tur med barn. Ungene kan selv åpner og lukke de elektriske dørene selv, og du trenger ikke legge sammen barnevogna engang i bagasjen - som rommer 1121 liter, forteller Mats Jacobsen i Møller Bil Hvam.

Han inviterer alle som er på jakt etter ny bil til å ta en tur innom lokalene i Hvamstubben 8 på Skjetten for en hyggelig prat, og kan lokke med en rekke fristende tilbud.

Her kan du sjekke ut nettsiden til Møller Bil Hvam!

Annonse fra Eliteserien: