Molde vant på Åråsen

Lillestrøm - Molde 0-2

Annonse:

I 75 minutter fikk publikum på Åråsen se to relativt jevne lag som forsøkte å spille god fotball, men som ikke skapte de helt store sjansene. Kristoffer Ødemarksbakken, Erik Brenden og Thomas Lehne Olsen var på gjentatte visitter i Molde-feltet, men lyktes ikke.

Lehne Olsen var nære, da han skjøt fra spiss vinkel. Det samme var Mats Haakenstad, men hans skudd gikk via et LSK-ben og over.

Da dommeren blåste va omgangen stod det 0-0.

Andre omgang fortsatte som den føste, men nå var bortelaget mer offensive. Etter 75 minutter fikk Magnus Wolff Eikrem en pasning fra Ohi, og klemte til. Skuddet gikk på innsiden av stolpen, og bortelaget tok ledelsen.

Rett etter scoringen var Lehne Olsen nær igjen. Et innlegg fra Ødemarksbakken nådde nesten frem, men gikk via et Molde-ben og til side for mål.

Etter scoringen tok Molde over initiativet i kampen. 10 minutter etter den første scoringen var en gammel kjenning på farten. Erling Knudtzon ble spilt igjennom i bakrom. Alene med Maric gjorde han ingen feil, og satt inn 0-2.

Et lite høydepunkt i kampen var at unggutten Josef Baccay fikk sin debut i Eliteserien. 17-åringen kom inn for Daniel Gustafsson, og markerte seg med et par pasninger som skapte farlige sjanser.

Kampen endte 0-2. Takk til de 5248 som tok turen til Åråsen i dag.