Milde Moses for en scoring!

(Lillestrøm 2 - Gjelleråsen 4-3) Ebiye Moses (21) viste lovende takter og scoret to ganger da rekruttlaget snudde 0-2 til 4-3 - på overtid.

Annonse:

I første omgang hadde den nigerianske spissen fire skuddforsøk uten å lykkes, men etter 52 minutter lyktes det med en perlescoring av de sjeldne. Den nigerianske spissen tråklet seg forbi to Gjelleråsen-spillere før han fyrte av fra nærmere 25 meter. Ballen føyk opp i vinkelen.

Et kanonmål av 21-åringen som ser ut til å nærme seg storformen.

- Det var et fint mål. Jeg håper å få noen flere sjanser på A-laget også nå. Jeg er i god form, sier Ebiye Moses.

- Han er et fantastisk talent. Vi må bare finne nøkkelen for å få det ut slik at han tør å bruke ferdighetene sine. Han har alt som skal til for å bli en toppspiller, sier trener Arild Sundgot.

Romerikes Blad viste kampen - her kan du se høydepunktene!

Gjelleråsen scoret to ganger før halvtimen var spilt, men det unge Lillestrøm-laget viste imponerende moral og kjempet seg tilbake i kampen. Det 16 år gamle midtbanetalentet Magnus Knudsen brukte bakhodet til å heade inn reduseringen - før Moses banket inn sitt praktmål til 2-2.

Etter 73 minutter tok Gjelleråsen igjen ledelsen, men Tobias Gran og en straffescoring av Moses på overtid sørget for seier til hjemmelaget. Etter fem serierunder er LSK 2 på tredjeplass i sin 3. divisjonsavdeling. Tre poeng bak tetduoen Eidsvold Turn og Lørenskog.

- En artig kamp. Spesielt når du vinner på slutten. Det betyr masse for unggutta. Det er mange her som er helt nede i kjelleren nå. Veldig bra av gutta, sier Arild Sundgot.

En lokal jury kåret det 16 år gamle midtbanetalentet Magnus Knudsen til Lillestrøms beste spiller. Sønnen til tidligere landslagskeeper Jon Knudsen er utvilsomt en spennende spiller med gode ferdigheter.

- Jeg synes det gikk greit. Og det var gøy å få det første målet mitt i 3. divisjon, sier 2001-modellen.

- Magnus har vært god i alle kampene. Både han og Mansour (Sinyan) sentralt på midtbanen er to veldig spennende spillere. Og det er mange flere her også. Fremtiden er lys for Lillestrøm, sier Sundgot.

Her kan du kjøpe billetter til mandagens storkamp mot serieleder Brann!

Annonse fra Eliteserien: