Mikalsen og Sandberg tilbake - LSK 2 vant

(Lillestrøm 2 - Tromsø 2 3-1) Med både Simen Kind Mikalsen (bildet) og Erik Tobias Sandberg tilbake etter skadeopphold gikk Lillestrøm 2 seirende ut av duellen med Tromsø 2.

Scoringer av Raphael Ayagwa, Alex Dyer og Alexander Sannes sørget for at LSK 2 ledet komfortabelt 3-0 før gjestene fra nord reduserte mot slutten av kampen. Mikalsen, Sandberg, Dyer, Erik Brenden og Josef Baccay nøyde seg med å spille den første omgangen - med tanke på at Strømmen er motstander i cupens tredje runde allerede på onsdag.

Den store bonusen for trener Jörgen Lennartsson var selvsagt at både Mikalsen (rygg) og Sandberg (kne) var tilbake etter en lang periode på sidelinja.

- Det kjentes veldig bra. Det er lenge siden jeg har hatt det så godt inni meg, sa Simen Kind Mikalsen til Romerikes Blad etter kampen.