Mesfin fornøyd med Kallevåg-signeringen

Simon Mesfin og LSK signerte i dag en avtale med Torbjørn Kallevåg som gjør at han er LSK-spiller ut året. Det sier sportssjefen seg godt fornøyd med.

Annonse:

- Kallevåg er en god spiller som har spilt gjevnlig i Eliteserien de to siste årene, for et godt Haugesund-lag. Vi så at kvalitetene kunne passe inn for oss - innenfor de økonomiske rammene vi hadde til rådighet.

Slik beskriver LSKs sportssjef Kallevåg som spiller:

- Han har bekledd en kantrolle i 4-4-2, han er opprinnelig en indreløper-spiller som kan være sjanseskapende og score noen mål. 

Sportssjefen bekrefter at kontrakten til Ifeanyi Mathew går sin gang, og ender siste dag i juli. 

- Det har ligget litt i korta med at Ifeanyi Mathew har en kontrakt som går ut 31/07. Fra sportslig synspunkt har man hatt et ønske om å få en spiller til inn.

Se bildeserie fra Kallevågs første dag på Åråsen.

LSK hadde i utgangspunktet ikke råd til å hente inn en spiller, men grunnet salg av spillere LSK har eksportert til utlandet, fikk man inn ubudsjetterte solaritetsmidler, som gjorde at muligheten for å hente midtbanespilleren falt seg.

- Det åpnet seg en mulighet nå i kjølvannet av corona, hvor vi har fått noen ekstra midler inn, som har gjort at vi kan få til en nøktern avtale ut året.

Se det litt lengre videointervjuet med Simon Mesfin:


Annonse fra Eliteserien: