Melgalvis matchvinner mot Stabæk

(Lillestrøm - Stabæk 1-0) En scoring av Aleksander Melgalvis rett etter sidebytte sørget for at Lillestrøm vant treningskampen mot Stabæk.

Annonse:

Lillestrøm styrte kampen før pause og skapte de fleste sjansene, men ingen av lagene scoret mål i den første omgangen på Vigernesjordet. Etter 46 minutter ble det imidlertid nettkjenning: Alex Dyer fant Thomas Lehne Olsen med en smart og god pasning. LSK-spissen tok med seg ballen inn i Stabæks 16-meter, og la inn til Aleksander Melgavis foran mål. Hedmarkingen avsluttet pent i nettet.

Flere mål ble det ikke. Dermed vant LSK 1-0 over Stabæk. Søndag 16. juni skal det igjen spilles om poeng i Eliteserien. Da er Viking motstander på Åråsen.