Melgalvis kastet klærne: - Bare en morsom, spontan greie

Aleksander Melgalvis (28) ledet an under feiringen av cupgullet. Høyrekanten tok den helt ut og kastet klærne på scenen foran tusenvis av supportere på Norges Varemesse.


Spillere, støtteapparat og administrasjon samlet seg til pølse-lunsj på Åråsen dagen etter at norgesmesterskapet ble sikret på Ullevaal stadion. Glade spillere kunne puste ut etter at sesongen ble avsluttet med en dramatisk cupfinale som endte på beste mulig vis.

- I dag tidlig satt jeg og så litt på kongepokalen min. Da gikk det litt opp for meg. Det er kjempestort. Vi er norgesmestere i fotball. Det er noe jeg alltid har drømt om, men inntil i år har det bare vært en fjern drøm. Da vi endelig kom dit, så leverte vi en strålende kamp. Vi hadde en fantastisk støtte fra tribunen. Og det ble en bra fest i går og i natt, sier Aleksander Melgalvis.

Han var ikke direkte sjenert og kastet klærne da spillerne ble hyllet scenen foran flere tusen tilhengere på Norges Varemesse. 

- Det var bare en morsom, spontan greie, sier Melgalvis.

- Det gikk vel litt over stokk og stein, men det kan skje i kampens hete. Han kommer fra Brumunddal, og de har vel en annen kultur der enn det vi har. Vi får passe på at vi ikke gjør det til neste år, sier trener Arne Erlandsen med et smil.

I 1985 løftet han pokalen som LSK-kaptein etter seieren over Vålerenga, men triumfen over Sarpsborg var hans første norgesmesterskap som trener.

- Du blir litt tom etter den kampen i går. Men jeg er selvsagt veldig glad. En fantastisk opplevelse for alle som er involvert i klubben, sier Erlandsen.

Annonse fra Eliteserien: