Melgalvis før Jerv: - Vi har brukt tiden godt

Fredag drar LSK til Grimstad for å møte Jerv. Aleksander Melgalvis spår en tett og jevn kamp, men håper på å gjenskape målet han hadde mot HamKam tidligere denne måneden.

Annonse:

- Vi er forberedt på en tøff kamp, som alle andre kamper i denne ligaen her. Vi skal gå ut å angripe og prøve å få inn litt flere mål enn det vi har klart hittil.

De to siste kampene har det ikke klaffet for LSK, og tap mot Stjørdals-Blink og Åsane ble det faktum.

- Vi er selvfølgelig ikke fornøyde med å ha tapt to kamper på rad. Vi ønsker å heve oss og komme tilbake på vinnersporet. Og selvfølgelig at vi klarer å skape mye sjanser, og slipper til få sjanser, som vi har gjort i flere kamper.

Det er ikke bare på banen det er tett og jevnt, også årets kampprogram er tettere enn aldri før.

- Rekker man å restituere, analysere og forberede seg godt til kampene?

- Vi rekker jo det. Vi har en god del tid som vi bruker her i Lillestrøm. Vi har brukt tiden godt. Vi har både fått gått igjennom det vi gjorde sist, og det vi skal gjøre i morgen. Det skal bli bra.

Mot HamKam på Åråsen satt Melgavis inn et kremmerhus, i morgen håper han på å gjøre det samme.

- Jeg har kommet til en del sjanser hittil jeg også, så jeg håper jeg kan komme til noen i morgen også. Selvfølgelig, å sette et mål hadde vært deilig.

Kampen kan du se på Eurosport Norge, Dplay eller Eurosport Player fra klokka 20:30.

Se videointervju med Melgalvis her:


Medieavdelingen retter en stor takk til Zen Finans som bidrar til mediedekning på bortekamper.

Zen Finans hjelper nordmenn med å få lån med betalingsanmerkning og lån med inkasso gjennom sine samarbeidsbanker. De kan også hjelpe deg som opplever tvangssalg av bolig og lønnstrekk, gjennom å gi et “omstartslån” (et lån med sikkerhet i bolig).

Annonse fra Eliteserien: