Meld deg på årets quiz-satsing: Hvem kan mest om LSK?

Nytt år og nye muligheter når Lillestrøm Sportsklubb tar fatt på den 45. strake sesongen i vår øverste liga. Men hvem kan egentlig mest om LSK-historien? Det skal vi finne ut i løpet av året.

Annonse:

I 2019 ønsker vi å komme tettere på våre mange lidenskapelige supportere, og i dette tilfellet: De som kan mest om Lillestrøm Sportsklubb. Nå inviterer vi til det vi selv tror blir en heftig og underholdende konkurranse:

Et slags uoffisielt norgesmesterskap i LSK-quiz.

For å bli med må du melde deg på via denne lenken.

Du må også svare rett på dette spørsmålet: Hvilken spiller var kaptein for LSK da vi sist vant seriegull i 1989?

Det er for øvrig 30 år siden i år...

Vi ønsker i utgangspunktet 32 deltagere som samles til 16-delsfinaler i god tid før sesongstart. Vinneren i hver duell går videre til åttedelsfinale - og til slutt møtes to finalister for å kåre en vinner mot slutten av sesongen. Hver uke blir én duell vist på lsk.no og Facebook.

Opptakene vil finne sted på «Perrongen» på den gamle sittetribunen. Et rom som i år etter planen vil bli omgjort til en «Folke-VIP» der man kan samles før kampene på Åråsen. Mer informasjon om dette nye konseptet kommer på et senere tidspunkt.

Det ligger mange fine premier i potten, blant annet en natt i Kippe-suiten på Scandic Lillestrøm. Men først og fremst: Uendelig mengder prestisje.

Husk å melde deg på innen 31. januar. Aller helst i dag. Lykke til!

Sjekk ut denne videoen om LSK-quizen:


Annonse fra Obos-ligaen: