Mathis Bolly har glitret på trening - signerte LSK-avtale ut sesongen

Mathis Bolly (32) har vært så god på trening de siste ukene at han nå har signert på en avtale ut sesongen. Dermed er den lynraske spissen tilbake i klubben der han fikk sitt store gjennombrudd.

Annonse:

- Jeg er veldig glad for å være tilbake. Kroppen føles bedre og bedre, og jeg håper å kunne bidra utover høsten. Kurven peker oppover, jeg har fått trent bra nå - og er topp motivert, sier Holmlia-gutten som spilte VM for Elfenbenskysten i 2014.

I januar 2013 ble han solgt fra LSK til tyske Fortuna Düsseldorf. Deretter har han vært innom Greuther Fürth, Molde og Stabæk før han nå er tilbake i klubben han kom til som 17-åring. De siste ukene har han trent med Lillestrøm, og han har gjort enkelte ting på trening som har fått både lagkamerater og trenere til å måpe.

- Mathis har rukket å vise fram den X-faktoren vi alle vet at han har, ikke minst i form av sin ekstreme hurtighet, og han blir et bra supplement til troppen vår resten av sesongen. I og med at han er kontraktløs kan han signeres selv om overgangsvinduet er stengt, og det er liten risiko for klubben å inngå denne avtalen. Nå har han også fått være skadefri over en lengre periode, og vi gleder oss til å se Bolly i den gule og svarte drakta igjen, sier sportssjef Simon Mesfin.

Trener Eirik Bakke er veldig glad for å få Mathis Bolly inn i troppen.

- Han har vist på trening at han fortsatt har sitt høye toppnivå inne. Noe av det han har gjort har vært så bra at spillerne har himlet med øynene. Dessuten er han en god rollemodell for de yngre spillerne. Mathis har spilt i VM, han har scoret mot Bayern Mûnchen og han vet hva som skal til for å bli en toppspiller, sier Eirik Bakke.

Sjekk disse Bolly-høydepunktene fra hans første LSK-periode!

Se video-intervju med Mathis Bolly og Simon Mesfin:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 06.09.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Markus Gerardo (foto/video)