Mathew: - Visste at Thomas kom til å score

(Strømsgodset - Lillestrøm 1-1) Ifeanyi Mathew fant Thomas Lehne Olsen med en glitrende pasning, og LSK-toppscoreren banket inn 1-1 i Drammen. Nå gleder begge seg til lørdagens storkamp mot Vålerenga.

Annonse:

- Jeg visste at Thomas kom til å score, sier midtbanespilleren og tenker på det gode angrepet 71 minutter ut i kampen.

Dermed endte kampen mot Strømsgodset uavgjort, etter at hjemmelaget tok ledelsen ved Moses Mawa 20 sekunder etter at andre omgang var blåst i gang.

- Jeg hadde en god følelse, og det var veldig deilig å se den ballen gå inn. Ett poeng her skal vi være fornøyde med. Nå kom ikke Strømsgodset nærmere oss, samtidig som vi tok ett poeng inn på Vålerenga foran lørdagens derby. Jeg gleder meg helt vilt til den kampen, sier Thomas Lehne Olsen.

Strømsgodset var best og skapte mest i første omgang, selv om også LSK hadde en gigantisk mulighet ved Daniel Gustafsson. Skuddet fra kantspilleren ble imidlertid blokkert av en Godset-spiller.

Etter at drammenserne tok ledelsen i begynnelsen av andre omgang kjempet LSK seg inn i kampen. Jörgen Lennartssons lag produserte flere store sjanser, ikke minst var Aleksander Melgalvis særdeles nær å utligne da han satte Fredrik Krogstads pasning over for åpent mål.

- Den skled av foten, forteller Melgalvis.

Uansett var det god stemning i garderoben etter et viktig poeng. I sluttminuttene kom også Frode Kippe inn, og ble med det tidenes eldste Lillestrøm-spiller i vår øverste liga. En rekord den tyske keeperen Claus Reitmaier hadde fram til i kveld.

På lørdag venter Vålerenga i det som blir en heftig batalje på Åråsen. Noe de mange tilreisende supporterne i bortesvingen markerte tydelig med allsang etter at kampen mot Strømsgodset var avblåst.

Takk for strålende støtte i Drammen, nå gleder vi oss til klubbfotballens heftigste kamp førstkommende lørdag!

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Vålerenga!


Annonse fra Obos-ligaen: