Martins åpner kranene for #Sofakamprekord - 8080 solgte billetter

Norges kanskje mest kjente pub og utested, Martins, har i over 30 år samarbeidet med Lillestrøm Sportsklubb. Nå har stamstedet til Kanari-Fansen kjøpt 200 billetter til #SOFAKAMPREKORD.

Annonse:

- Sportsklubben og Martins går hånd i hånd, så da vi fikk høre om denne aksjonen var det rett inn på Vipps for å bidra.

Det sier Martin Martinsen på Martins Pub. Stedet som har samlet supportere i både medgang og motgang vet godt hvor viktig LSK er for gjestene.

- Vi har vært med på å feire cupgull, derby-seiere og andre enkelt-matcher. Også har vi vært en trøstende skulder i de mørkere øyeblikkene. Nå håper vi å kunne være med på dugnaden så vi igjen kan få noe å feire sammen med LSK-Familien.

Stedet i Storgata har gjort klart huset for storinnrykk av supportere, selvsagt innenfor de gjeldende smittevernsreglene.

- Det hadde selvsagt vært flott om vi kunne ha stått tett i tett som den familien vi er. Skålet, synget og omfavnet hverandre i gledersrus. Men innenfor de rettningslinjene som gjelder har vi gjort det beste ut av det og har fått plass til 100 personer innendørs og 40 ute forran storskjermen. Så det skal være gode muligheter for å heie frem gutta også i dag!

Daglig leder i LSK, Robert Lauritsen, får fuktige øyne når han blir konfrontert med engasjementet til Martins og resten av LSK-Familien.

- Som Martin selv sier, går vi hånd i hånd. Nå har de kjøpt nesten dobbelt så mange billetter til en tom stadion, som de har kapasitet til i sin egen pub. Det sier mye om Martins som sted. Vi i sportsklubben gleder oss til 30 nye år med god stemning og forhåpentligvis seiersfester på Martins.

 

Annonse fra Eliteserien: