Martin Ove Roseth klar for LSK: - Jeg er veldig stolt

Den venstrebeinte midtstopperen Martin Ove Roseth (24) signerte i dag en treårskontrakt med Lillestrøm Sportsklubb. Avtalen gjelder fra 1. januar 2023.

Annonse:

24-åringen kommer til LSK fra Sogndal etter tre år i OBOS-liga klubben. Han har også en fortid i Molde før han dro til Sogndal i 2019. 

- Jeg er veldig stolt og glad for å signere for Lillestrøm nå. Lillestrøm er en stor klubb, og etter praten jeg hadde med Geir Bakke og Simon så var det egentlig en "no brainer" for min del. 

Forhørte seg med Ogbu og Adams 

Roseth forteller at han forhørte seg med Igoh Ogbu og Akor Adams som har en fortid i Sogndal. Begge de to har tatt store steg siden de kom til LSK, og midtstopperen ser også sin mulighet for å gjøre det samme. 

- De har bare gode ting å si om klubben og jeg har fulgt med på de stegene de har tatt, og håper jeg selv kan ta store steg i den gule drakta. 

Sportssjef Simon Mesfin er strålende fornøyd med å få på plass Roseth så tidlig, og forteller at det er en spiller de har fulgt med på over lengre tid. 

- Roseth er en spiller vi forsøkte å få tak i når vi solgte Sheriff Sinyan til Molde, og er en spiller vi har fulgt med på lenge. Han er en spiller med bra fart og en bra venstre fot, og et godt potensial for å ha en god utvikling i LSK. Han er den første stopperen vi signerer, så det er veldig deilig å få på plass Martin allerede nå, sier Mesfin. 

 

Velkommen til Fuglafamilien, Martin! Se hele intervju med 24-åringen under her: 


 

 

Annonse fra Eliteserien: