Markus Karlsbakk blir LSK-spiller: Signerte avtale ut 2028

Aalesund og Lillestrøm er enige om en overgangsavtale for Markus Karlsbakk. 24-åringen har signert på en kontrakt med LSK ut 2028-sesongen, og er formelt LSK-spiller fra 24. juni.

Annonse:

- Det er utrolig gøy. En kul klubb, fine fans og bra fasiliteter. Et steg opp, og jeg gleder meg veldig, sier Karlsbakk.

- Vi er veldig fornøyd med å få Markus på plass. Det er en spiller som vi begynte å jobbe med allerede i desember i fjor, men det var vanskelig å få til den gangen på grunn av de økonomiske rammene som lå der da. Etter hvert har det vist seg mulig å løse, og nå er vi enige om en overgang som realiseres når sommervinduet åpner. Markus har de egenskapene vi har sett etter: Han er en spiller som skaper målpoeng, har en fantastisk arbeids- og løpskapasitet - og har en fin alder, sier sportssjef Simon Mesfin.

24-åringen beskriver seg selv slik som spiller:

- Kant- og midtbanespiller som liker å dra av folk og sette opp andre på den siste tredjedelen - og også komme til avslutninger selv. En offensiv spiller som liker å få målpoeng.

Karlsbakk kan få sin debut i bortekampen mot Rosenborg 21. juli, noe som kan bli en fin anledning til å spille seg inn i LSK-supporternes hjerter.

- Det blir vel ikke mer perfekt enn Rosenborg borte. Det hadde vært utrolig artig, sier han med et smil.

- Hva har det å si for deg at det er naturgress på Åråsen?

- Det også synes jeg er veldig attraktivt med Lillestrøm. Det spilles kamper på gress, og det trenes på gress, og det synes jeg er kult. Helt perfekt.

- Han er en offensiv midtbanespiller som har fine kvaliteter fremover i banen, men er også en lagspiller som legger ned en solid innsats for lagkameratene sine defensivt, mener Mesfin.

Se video-intervju med Markus Karlsbakk:


Annonse fra Eliteserien: