Markedsfredag: Weland AS fortsetter som sølvpartner i to nye år

Den gode driven i markedsavdelingen fortsetter: Nå har Weland AS og daglig leder Knut S. Larsen i Weland AS signert på en ny toårsavtale som sølvpartner.

Annonse:

- Weland AS har vært etablert på Nedre Romerike siden 1979. Først noen år på Skårer før det ble 8 år på Skytta og så nå over 30 år i Svennerudveien som er midt i mellom Skedsmokorset og Frogner. I vårt opprinnelsesland Sverige, er Weland etablert som en ganske så stor enhet med et 30-talls produksjonsenheter og med et produktspekter som nok kan overraske de fleste. Merkevarebygging er noe som opptar oss og i den sammenheng ønsker vi også å bygge dette sammen med andre parter som har en god forankring i både nærområdet og nasjonalt. Vi mener at LSK nå virker som et godt nav for et aktivt og konstruktivt partnernettverk og har en profil vi kan kjenne oss igjen i, sier Knut S. Larsen.

- Hvilke muligheter ser dere i samarbeidet med LSK?

- Som sagt så oppleves partnernettverket som en konstruktiv plass å være en del av. Vi er klar over at vi er ganske så nye i poolen og at vår produktmiks som hovedsakelig er rettet mot byggsektor og er prosjektrettet, nok kan medføre at en umiddelbar respons ikke skjer over natten. Vi i Weland er vant med langsiktighet og arbeider deretter. LSK oppleves dessuten som gode til å skaffe partnere som dekker et bredt marked og dermed er det alltid noen matcher ditt segment, svarer Larsen.

- Fortell litt om Weland?

- Weland AS startet opp i 1979 som et datterselskap av det svenske industrikonsernet Weland AB som ble grunnlagt i 1947. Konsernet er familieeid og all vår produksjon er samlet gjennom et 30-talls produksjonsenheter i den sørlige del av Sverige. Her i Norge har vi siden starten hovedsakelig jobbet med leveranser innen byggebransjen og offshore. I takt med at de store prosjektene offshore trappet ned var det naturlig at vårt fokus ble flyttet over på de landbaserte næringene. Vi sier at alle bygg trenger et Weland-produkt i en eller annen form og da vårt produktsortiment strekker seg fra inngangspartiet med entrèrister og skrapematter til taket med taksikring og i disse dagers ekstremt etterspurte solpanelinnfesting. Midt i mellom disse ytterpunktene finnet så mangt. Trappe- og gangbaneløsninger for tilkomst og rømning, rekkverksløsninger for samferdsel, industri og bygg, mesaniner/lagerinnredninger. Vi har en egen utemiljøavdeling som leverer sykkelparkering med og uten overbygginger, avfallshus, bilparkering, utemøbler, golfbaneprodukter osv. Konsernet er også en stor aktør innen det vi kaller platebearbeiding. Her knekkes og bukkes plater og rør i alle fasonger og dimensjoner og vi finner produktene igjen hos kjente merkenavn som bla. Volvo og Toyota. Likeledes er det med vår egen plastindustri. Mange kjenner sikkert til disse klypene som settes på plastposene - originalen er vår. I dag sysselsetter Weland 14-1500 personer og har en omsetning på i underkant av 4 milliarder kroner.  I Norge er vi 16 ansatte og vår omsetning er i størrelsesorden 120-130 millioner.

Her kan du bli bedre kjent med Weland!

Annonse fra Eliteserien: