Markedsfredag: Viken Transportsenter forlenger som sølvpartner, og velkommen til ny bronsepartner i Tannlege Team

Det er med stor glede å annonsere at Viken Transportsenter forlenger sin avtale som sølvpartner, og at TannlegeTeam kommer inn som ny bronsepartner.

Annonse:

Forlenger med to nye år 

Viken Transportsenter er en allsidig totalleverandør av transporttjenester med lokal forankring på Østlandet. De ser på seg selv som iverksettere på det norske transportmarkedet, og markerer seg på flere måter ved å lede an i bransjeutviklingen. De jobber kontinuerlig med bærekraftige løsninger og likesinnede partnere som kan være med på å optimalisere drift og likevel begrense bransjens klimaavtrykk.

De jobber aktivt med å prioritere eksisterende og nye samarbeidspartnere som deler samme visjon! 

- Som en av mange bedrifter på Romerike var det en selvfølge om hvilken toppklubb vi ønsket å engasjere oss med. Vi ønsker å markere oss i nærmiljø som den aktøren som også gir tilbake når vi kan. Valget falt naturlig på LSK, med sitt unike partnernettverk, brede engasjement og gode verdier har vi stor tro på dette samarbeidet, sier Henrik Bakke fra Viken Transportsenter. 

- LSK er kjent for å ha blant landets beste bedriftsnettverk, og dette er en unik mulighet for oss å komme i kontakt med nye kunder, skape relasjoner og bygge videre på eget, samt å dele nettverk. Vi gleder oss for kommende sesong, til å delta og dele erfaringer vi bygger i årene som kommer, forteller Bakke. 

Ny bronsepartner: TannlegeTeam

TannlegeTeam kommer inn som ny bronsepartner. De har signert en to årsavtale med LSK. 

- Når dere selger nettverk til forrett, business til hovedrett og fotball til dessert, ønsker vi å være det tannlegekontoret som setter tannhelsen i fokus, sier tannlege i TannlegeTeam, David Milanovic. 

Velkommen som ny bronsepartner, TannlegeTeam!
Velkommen som ny bronsepartner, TannlegeTeam!

- God tannhelse er viktig for trivsel både på jobb og i hverdagen generelt. Med bedriftsavtale hos TannlegeTeam får alle bedriftens ansatte rabatterte priser på tannbehandling. Et tilbud som kan bidra til å gi mer fornøyde medarbeidere og få ned sykefraværet! Dette er selvfølgelig helt kostnadsfritt for bedriften. 

- TannlegeTeam har avdelinger på Linderud, Ensjø, Majorstuen og på Hamar. Vi tilbyr alle tjenester innen tannbehandling og ansatte i bedriften får:

● Rabatt på tannbehandling

● Prioritering i køen og kort ventetid

● Fast tannlege med oppfølging årlig

● Mulighet for timer på kvelden, utenfor arbeidstid

● Dedikert tannlegevakt i helger og helligdager

● Mulighet for rabatter for flere i samme husstand

 

 

Annonse fra Eliteserien: