Markedsfredag: Vi ønsker Karcher velkommen, mens Garcon forlenger med to nye år!

Velkommen til Fuglafamilien, Karcher, som ny sølvpartner ut 2024. Samtidig som Garcon forlenger sin avtale med ytterligere to år.

Annonse:

Karcher inn som sølvpartner

Karcher er verdens ledene leverandør av rengjøringsteknologi og tilbyr en rekke innovative tjenester og produkter. De har et bredt utvalg av høy kvalitet til alle bransjer og næringer.


Salgsdirektør i Karcher Geir Hanssen har nå blitt enige med LSK om en partneravtale som i første omgang strekker seg ut 2024.

- Vi ser på LSK Business Club som en kommersiell god investering, sier Hanssen på spørsmålet om hvorfor de inngår et samarbeid med LSK.
 
- Vi har to målsetninger for dette samarbeidet. Den ene er å knytte oss opp mot andre i nettverket og dra nytte av det samarbeidet som er der. Den andre målsetningen er å kunne tilby gode opplevelser for Kärcher ansatte og familie gjennom de ulike aktivitetene og mulighetene som finnes i avtalen. 

Karcher har et eksklusivt tilbud til hele Fuglafamilien nå som de er blitt en del av felleskapet. Ved bruk av rabattkoden FUGLA25 får du 25% rabatt på hele ditt kjøp. 

Sjekk ut Karcher sin nettbutikk her!


- Vi er veldig takknemlig og ydmyke for tilliten. Vi ser frem til å få Karcher med videre i nettverket, Sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen. 

Garcon forlenger avtalen med to nye år

Garçon er et autorisert håndtverksbakeri og konditori som tilbyr rykende ferske bakevarer og kortreist mat i hjerte av Lillestrøm. Garcon bruker kun de beste råvarer der all bakst og kaker er håndlaget i eget bakeri. Hos oss blir enhver deig behandlet med kjærlighet.

- Vi har fra tidligere veldig positiv erfaring i dette nettverket, utrolig mange muligheter med langsiktige samarbeid. Det er en veldig bra business gruppe med veldig mye lojalitet i gruppen, sier Heidi Hamilton i Garcon. 

Klare for to nye år!
Klare for to nye år!

- Målsetningen vår er å bygge et sterkere nettverk og kontakter som kan bidra til å få salg inn til bedriften og støtte og bruke de lokale bedriftene rundt oss. Vi er stolte av å være et lokalt bakeri med et bakeri på Vigernes som baker alt som er på våre utsalgssteder i Lillestrøm, Fjellhamar og Marikollen. Vi ønsker å bli større på møtemat og leveringer til bedrifter rundt i omegn Lillestrøm. Vi har fantastisk utvalg av brød, kaker, bakevarer, salater, blingser, baguetter, snitter, lunsjtallerken som er perfekt lunsj til bedrifter, forteller Hamilton. 

Det er en stor glede for oss å få med Garcon videre i to nye år. Vi ser virkelig fremtid til det videre samarbeidet.

Vi takker Karcher og Garcon for tilliten!

Vil du vite mer om nettverket? Ta kontakt med oss i markedsavdelingen!

Annonse fra Eliteserien: